Hava Durumu

Teşekkürler çocuklar

15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası 4'lü finalleri 3.'lük 4.'lük maçında Arabayatağıspor, Samsun Atakumspor'a penaltılarla 4-2 mağlup olarak Türkiye 4.'sü olmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2018 08:53
Haber Güncellenme Tarihi: 22.06.2018 08:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teşekkürler çocuklar

NORMAL SÜREDE EŞİTLİK
Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen 15 Yaş Altı Türkiye Şampiyonu 4'lü finallerinde Arabayatağıspor 4. oldu. Bolu'da oynanan organizasyonun ilk gününde yarı final mücadelesinde İstanbul temsilcisi Kartalspor'a çekişmeli geçen maç sonrası 5-2 mağlup olan Mavi Beyazlılar, ikinci gün ise Samsun Atakumspor ile karşı karşıya geldi. Üçüncülük mücadelesinde rakibiyle 2-2 berabere kalan Arabayatağıspor, penaltılarda ise rakibine 4-2 mağlup oldu ve 2017-2018 sezonunda U-15 Yaş Ligi'nde 4. olmayı başardı.

"GURURLANDIRDILAR"
Mavi Beyazlılara kupasını Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı (BASKF) Osman Kılıç takdim etti. Kupa töreni sonrası açıklamalarda bulunan BASKF Başkanı Osman Kılıç, "Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu olarak U-15 Yaş Ligi 4'lü finallerinde Bursamızı başarıyla temsil eden Arabayatağıspor'u bizi gururla temsil ettiği için canı gönülden kutlarız. İlerleyen yıllarda da genç sporcularımızın hepsine şimdiden başarılar dileriz" şeklinde konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.