Hava Durumu

Teşekkürler Hamza hocam

Yeşil Beyazlı genç futbolcular, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’na kendilerine şans verdiği için minnettar olduklarını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2016 07:13
Haber Güncellenme Tarihi: 22.01.2016 07:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teşekkürler Hamza hocam
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu’nda Büyükçekmece Tepecikspor’u 4-2 yenerek yoluna kayıpsız devam eden Bursaspor’da genç futbolcuların da performansı göz doldurdu. U21 takımında görev yapan birçok futbolcuya şans veren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu’nun bu hareketi de alkış topladı. Genç kramponlar da Hamzaoğlu’na teşekkür etti. Bursaspor A Takımı ile çıktığı ilk resmi maçta bir gol atan ve büyük heyecan yaşadığını dile getiren Kubilay Kanatsızkuş, “Hamza hocaya bu fırsatı bana tanıdığı için teşekkür ederim. 

Benimle birlikte altyapıdan gelen birçok arkadaşım oynama fırsatı buldu. Bunu iyi değerlendirdiğimizi düşünüyorum. Başarılı olmuşuzdur inşallah” dedi.

İLK KEZ BUNU GÖRÜYORUM

“Hamza hocaya teşekkür etmek istiyorum" diyen Emirhan Aydoğan ise, “7-8 yıldır Bursaspor altyapısındayım. İlk kez bu kadar çok futbolcunun A Takım’a çıktığını gördüm. Hocalarımın bana güvenini boşa çıkarmadığımı düşünüyorum” dedi.
 Furkan Soyalp, “Biz bireysel olarak oynayan bir ekip değiliz. Takım oyunu oynuyoruz. Hocamızın istekleri de böyle” ifadelerini kullandı. Mert Örnek de şunları söyledi: “Bizim için çok iyi bir deneyim oldu. Böyle şansları değerlendirmeye bakacağız.” Son olarak Yunus Öz, kadroda yer bulduğu için Hamzaoğlu’na teşekkür etti.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.