Hava Durumu

Teşekkürler TOFAS

Gaziantep'te düzenlenen Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası Finali'nde Pertevniyal'e 73-56 mağlup olan Bursa temsilci turnuvayı 2. bitirdi.

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2012 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2012 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teşekkürler TOFAS
 Zorlu final maçında etkili başlayan Pertevniyal, Ramazan ile etkili oldu. TOFAŞ ise ilk bölümlerde skor üretmekte zorlandı. Maçın ilk beş dakikalık dilimi Pertevniyal'in 7-4 üstünlüğü ile geçildi. Sonraki dakikalarda Pertevniyal farkı açmaya devam etti ve ilk periyodu 18-12 önde tamamladı. Mücadelenin ikinci periyodu ise büyük çekişmeye sahne oldu. Yaptığı başarılı savunma ile rakibini yakalayan Kırmızı Beyazlılar, yine oyunun kontrolünü rakibine kaptırarak ilk yarıyı 38-32 geride kapattı.

FARKI KORUDU

Üçüncü periyotta her iki takım buldukları basketlerle birbirlerine karşılık verirlerken aradaki farkı koruyan Pertevniyal son beş dakikaya ise 47-41 önde girdi. Lacivert Beyazlılar final periyoduna ise 57-47 önde girdi. Son periyoda istediği gibi başlayamayan takımımız karşısında üstünlüğünü sürdüren Pertevniyal bulduğu basketlerle farkı 13 sayıya kadar çıkardı ve skor 63-50 oldu. Farkı koruyan Lacivert Beyazlı ekip karşılaşmadan ise 73-56 galip ayrıldı ve şampiyon oldu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.