Hava Durumu

THY biletleri için Apple Watch müjdesi!

Türk Hava Yolları'ndan Apple Watch kullanıcılarını sevindiren haber sonunda geldi. Türk Hava Yolları mobil uygulaması yeni bir güncelleme aldı. Bu güncelleme ile birlikte THY biletleri, Apple Watch'tan gösterilebilecek. Mobil biniş kartı eklentisi ile birlikte Apple Watch desteği geldi.

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2020 09:28
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2020 09:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
THY biletleri için Apple Watch müjdesi!

THY biletleri Apple Watch üzerinden gösterilecek

Bildiğiniz gibi birçok havayolu şirketi artık mobil biniş kartı sistemine geçmiş durumda. Bu hem kağıt kullanımını azaltıyor hem de kullanıcıların bilet almak için vakit kaybı yaşamasını engelliyor. Mobil biniş kartını alan kullanıcı, telefonunda QR kod ile uçağa giriş yapabiliyor. Uçağa giriş aşamasına kadar birkaç yerde bu biniş kartının gösterilmesi gerekiyor.

Türk Hava Yolları mobil uygulaması yeni güncelleme ile bu biniş kartının Apple Watch üzerinden kolaylıkla gösterilmesini sağladı. Artık THY biletleri için Apple Watch kullanılabilecek. Yeni güncelleme ile birlikte Apple Watch desteği geliştirildi. Böylece, cep telefonu çıkarmaya ya da bilet aramaya gerek kalmayacak.

Aynı zamanda güncelleme Business upgrade işlemini ana menüye taşıdı. PressReader uygulamasına direkt erişim özelliği de güncelleme ile birlikte eklendi. Biletleme akışını fazla bagaj alma opsiyonuyla pratikleştiren uygulama, 1.9.0 versiyonundaki taksit yapılamama sorununu da çözdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.