Hava Durumu

THY Pilotu: 'Yolcu yanıyor acil iniş izni...'

Türk Hava Yolları'nın Ankara-İstanbul seferini yapan uçağında ikram sırasında bir yolcunun üzerine kaynar su döküldü. Bunun üzerine pilot iniş için Atatürk Havalimanı Trafik Kontrol Kulesi'nden öncelik istedi.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2015 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2015 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
THY Pilotu: 'Yolcu yanıyor acil iniş izni...'
Geçtiğimiz pazar günü Ankara-İstanbul uçuşu yapan 2179 sefer sayılı Boeing-737 tipi uçağın havalanmasından 20 dakika sonra kabin memurları yolculara ikram hizmetine başladı. Uçakta bu sırada bir Business Class yolcusu, kabin görevlilerinden çay talebinde bulundu.

Kabin görevlileri de yolcunun bu isteği üzerine çay servisi yapmak üzere sıcak su getirdi. Görevli kabin memuru yolcuya çay vereceği sırada sıcak su yolcunun üzerine döküldü.

PİLOT İNİŞ ÖNCELİĞİ İSTEDİ

Kabin görevlilerinin durumla ilgili bilgi vermesi üzerine uçağın pilotu, Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kulesi'nde görevli hava trafik kontrolöründen iniş önceliği istedi.

PİLOTTAN KULEYE: AŞAĞIDA MÜDAHALE ETSİNLER

Pilot, "Yolculardan birinin üzerine bir kaynar su dökülmüş emergency deklere etmiyoruz ama öncelik verebilir misiniz? Aşağıda müdahale etsinler'' diyerek kuleye bilgi verdi. Uçak saat 23.20'de Atatürk Havalimanı'na indikten sonra yolcu sağlık kontrolünden geçirildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.