Hava Durumu

Tıklanma prestiji artırır

İşler Güçler dizisinin Bursalı sempatik oyuncusu Burak Satıbol, en az reyting kadar dizilerin kaderini belirleyen yeni bir olgunun çıktığını söyledi: Sosyal medyada prestij!

Haber Giriş Tarihi: 21.05.2013 09:29
Haber Güncellenme Tarihi: 21.05.2013 09:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tıklanma prestiji artırır

Faruk Saraç Tasarım Meslek Yüksekokulu'nda dün öğrencilerle bir araya gelen başarılı oyuncu Burak Satıbol, dizi dünyasına yönelik samimi açıklamalarda bulundu. Bir fenomen haline gelen İşler Güçler dizisinin yakında biteceğini söyleyen Satıbol, "Türkiye'de dizilerin yayından kalkmasının tek nedeni reytingdir. İşler Güçler çok reyting alan bir dizi olmadı ama internette 50 milyon tıklandı" dedi. Sosyal medyada popüler olmanın önemine dikkat çeken Satıbol, "Ya reytinginiz olacak ya da prestijiniz! Ki bu sosyal medyada prestij kazanma yeni çıktı" dedi.

HERKES OYUNCU OLABİLİR

"Mankenden oyuncu olmaz" tartışmasına ise karşı çıkan Satıbol, "Bu istemekle alakalı ama onun ötesi yetenektir. Herkes çok çalışırsa ortalama oyuncu olabilir" dedi.

CEM İŞİN PİRİ

Şov dünyasına yeni giren isimleri değerlendiren Satıbol, son dönemlerde çok meşhur olan Atalay Demirci'yi tanımadığını belirterek, stand-up’ta işin piri isimlerin Cem Yılmaz ve Ata Demirer olduğunu belirtti.

YÖNETMENLİK HADDİM DEĞİL

Tiyatro sahnesinden gelen Satıbol, gerçek oyuncuların diziye girmesiyle dizilerin kalitesinin arttığını söyledi. 12 yıldır tiyatro yönettiğini belirten oyuncu, "Sinema filminde oynamak isterim, ama yönetmek haddim değil" dedi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.