Hava Durumu

Tim Cook'tan ABD olayları ile ilgili mesaj!

Geçtiğimiz günlerce yaşanan üzücü olay neticesinde ABD halkı yapılan ırkçılık için protestolara başlamıştı. Apple'ın resmi açıklamaları ardından CEO Tim Cook, çalışanlarına mektup göndererek motive etti.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2020 08:39
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2020 08:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tim Cook'tan ABD olayları ile ilgili mesaj!

Tim Cook, çalışanlarına mektup gönderdi

Tim Cook, çalışanlarına yazdığı mektupta herkes için daha adil ve daha iyi bir dünya dilediğini belirtti. Olayların daha da büyümesi ve polislerin orantısız güç kullanması sebebiyle yazdığı mektupta ırkçılık tarihi ifadelerini kullanan Cook, ırksal adaletsiz hakkındaki endişelerine de yer verdi.

Cook, Apple'ın herkesi kapsayan bir şirket olabilmek için çeşitlilikten yana olduğunu ve bundan güç aldığını belirtti.

CEO, "Apple olarak misyonumuz insanları dünyayı daha iyi bir hale getirmek için güçlendiren teknoloji yaratmak. Bu sayede farklı ırk, cinsiyet veya inançtan insanları dünya üzerindeki tüm mağazalarımızda memnuniyetle karşıladık ve her kesimden insanı içeren bir Apple inşa etmeye çalıştık. Ancak daha fazlasını yapmalıyız. Bugün Apple, ırk adaletsizliğine meydan okuma ve Amerikan toplumundaki en savunmasız kişilerin insan haklarını korumaya adanmış ve kar amacı gütmeyen kuruluşlara bağış yapıyor." ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.