Hava Durumu

Timsah 19 yıl sonra Erzurum'da

Yarın BB Erzurumspor'la karşılaşacak Bursaspor tam 19 yıl aradan sonra bu akşam saatlerinde Erzurum'a ayak basacak. O dönemde Bursaspor'un rakibi olan Erzurumspor sezon sonunda küme düşmüş, yerine 2005'te bugünkü BB Erzurumspor kurulmuştu. Yeşil Beyazlılar rakibiyle son oynadığı deplasman maçını 5-0 kaybetmişti...

Haber Giriş Tarihi: 03.05.2019 08:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.05.2019 08:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah 19 yıl sonra Erzurum'da

Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile karşılaşacak Bursaspor tam 19 yıl aradan sonra Erzurum'a bugün ayak basacak.

ÖMER ERDOĞAN RAKİPTİ

Erzurum'daki son maçına 2000-01 sezonunda çıkan Bursaspor deplasmanda oynadığı maçı 5-0 kaybetmişti. Yeşil Beyazlılar'ın rakibi olan Erzurumspor'da o maçta 16 Mayıs 2010'da şampiyonluk kupasını kaldıran kaptan Ömer Erdoğan Mavi Beyaz forma giymişti. Sezonun ikinci yarısında iki takım arasında Bursa'da oynanan karşılaşmayı da Bursaspor tarihi bir farkla 6-0 kazanmıştı.

FACİADAN DÖNÜLMÜŞTÜ

Nejat Biyediç yönetimindeki Yeşil Beyazlılar'da Okan Yılmaz ve Murat Sözkesen 2'şer, Erkan Özbey ve Mehmet Al birer gol kaydetmişti. O mücadelede emektar Atatürk Stadı'nın kale arkası tribünün kapılarının açılması üzerine yaşanan izdihamda birçok kişi yararlarmış, faciadan dönülmüştü. Kaderin bir cilvesi o tarihte oynanan maçta da iki takım yine küme düşme korkusu yaşıyordu. Sezon sonunda Bursaspor Lig'de kalırken, Erzurumspor küme düşmüş, sonrasında kapanarak yerine bugünkü Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor kurulmuştu.

BAŞKAN MORALİ!

Bursaspor'da teknik heyet ve futbolcular Başkan Ali Ay'ın verdiği kahvaltıda bir araya geldi. Erzurumspor'la yarın oynanacak maç öncesi Başkan Ali Ay, takım bütünlüğünün sağlanması adına kahvaltıya ev sahipliği yaptı. Başkan Ali Ay'ın etkinlikte kalan 4 maçta teknik heyet ve futbolculara güvendiğini söylediğini ve her ne şart olursa olsun ligde kalınacağını ifade ettiği belirtildi. Teknik direktör Mesut Bakkal'ın da başkan Ali Ay'a ev sahipliği için teşekkür ettiği, burada sağlanan birlik ve beraberlik sinerjisinin maçlara da yansıyacağını ilettiği kaydedildi. Futbolcular adına konuşan kaptan Ertuğrul Ersoy'un yaptığı konuşmada, başkan Ali Ay'a Erzurumspor ve kalan diğer maçlar için galibiyet sözü verdiği kaydedildi.

DÜDÜK ÇAKIR'DA

Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile Bursaspor arasında yarın oynanacak Spor Toto Süper Lig 31. hafta mücadelesinde hakem CÜneyt Çakır düdük çalacak. Saat 16.00'da Erzurum Kazım Karabekir Stadı'nda oynanacak mücadelede Çakır'ın yardımcılıklarını ise Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak olurken Özgüç Türkalp ise 4. hakem olarak görev alacak. Bursaspor bu sezon Cüneyt Çakır'ın yönettiği maçlarda Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Bursa'da oynanan maçlarda 1-1 berabere kaldı.

TİMSAH TAKTİK ÇALIŞTI

Bursaspor'da Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçının hazırlıkları dün yapılan tek antrenmanla sürdü. Yeşil Beyazlılar tamamı basına kapalı olarak gerçekleştirilen idmanın ilk 20 dakikasında ısınma ve koordinasyon çalışmaları yaptı. Tİmsah kalan 1 saatlik bölümde ise teknik direktör Mesut Bakkal'ın nezaretinde Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor maçının taktik provasını gerçekleştirdi.

YOLCULUK GÜNÜ!

Süper Lig'in 31. haftasında deplasmanda Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ile karşı karşıya gelecek Bursaspor bugün Erzurum'a gidecek. Yeşil Beyazlılar uzun bir aranın ardından Yenişehir'den saat 18.00'de kalkacak özel uçakla Erzurum'a gidecek ve konaklayacağı otele geçerek kampa girecek. Timsah cumartesi günü oynanacak maçın ardından yine özel uçakla Bursa'ya dönecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.