Hava Durumu

Timsah'a Mustafa Er dokunuşu

Yeşil Beyazlıların teknik patronu Mustafa Er, takımın başında çıktığı 2 maçta William Ekong ve Mikel Agu'ya kesik atarken, formayı Furkan Soyalp ile Ertuğrul Ersoy'a teslim etti.

Haber Giriş Tarihi: 24.04.2018 07:50
Haber Güncellenme Tarihi: 24.04.2018 07:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'a Mustafa Er dokunuşu

Bursaspor'da Paul Le Guen'in yerine teknik direktörlük görevine gelen Mustafa Er, kadroda yaptığı değişikliklerle takıma dokunuşunu gerçekleştirdi. Timsah'ın başında 2 maçı geride bırakan genç çalıştırıcının, özellikle genç oyunculara şans vermesi ise dikkat çekti. Yeşil Beyazlıların 21 yaşındaki savunmacısı Ertuğrul Ersoy, 3 maçlık aranın ardından söz konusu her iki maçta da 90 dakika forma giyerken, Furkan Soyalp de Mustafa Er yönetiminde 134 dakika süre aldı. 23 yaşındaki Furkan, Le Guen yönetimindeki Bursaspor'un 20 lig maçında kadroda olmasına karşın süre alamamıştı. Ayrıca uzun süren sakatlığının ardından Emre Taşdemir de, bu sezon ilk kez son 2 maçta şans buldu.

Mustafa Er yönetimindeki Bursaspor'da en dikkat çeken hamle ise William Ekong'un yedek kalması oldu. Le Guen'in görev aldığı zamanda Yeşil Beyazlı takımda 23 lig maçının tamamında sahada kalan ve kart cezası ile sakatlığı haricinde yalnızca 25. haftadaki Osmanlıspor maçında kadroda olmasına karşın forma giyemeyen Ekong, son 2 maçın ise kadrosunda yer almasına karşın süre alamadı. William Ekong, savunma tandemindeki partneri Titi ile birlikte takımın en istikrarlı isimlerinden biriydi. Timsah'ta performansı nedeniyle eleştirilen Mikel Agu da, Göztepe maçında 72. dakikada oyundan alınırken Kardemir Karabükspor'a karşı forma giyemedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.