Hava Durumu

Timsah'a tangocu stoper

Bursaspor bu sezonki 6'ncı transferini Arjantin'den yaptı. Yeşil Beyazlılar Boca Juniors'la yollarını ayıran stoper Santiago Vergini ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Haber Giriş Tarihi: 29.08.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 29.08.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'a tangocu stoper

SON DETAYLARI GÖRÜŞTÜ

Titi ve William Ekong'un gidişiyle savunma hattında oyuncu sıkıntısı yaşayan Bursaspor aradığı iki stoperden birini Arjantin'de buldu. Yeşil Beyazlılar Boca Juniors'la yollarını ayıran Santiago Vergini ile 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Önceki gün Bursa'ya gelen ve sağlık kontrolünden geçirilen 30 yaşındaki krampon dün sabah saatlerinde menajeri ve avukatlarıyla birlikte İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde yöneticilerle görüşerek mukavelesinin son detaylarını masaya yatırdı. Varılan anlaşma neticesinde Vergini kendisini 2+1 yıllığına Yeşil Beyazlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

YENİ TAKIMIYLA İDMANDA

Yeni takımıyla birlikte ilk antrenmanına çıkan Santiago Vergini fiziğiyle dikkat çekti. 1,91 boyundaki stoperin Beşiktaş ile oynanılacak maçta teknik direktör Samet Aybaba tarafından ilk 11'de sahaya sürülüp sürülmeyeceği merak konusu. Vergini, Boca Juniors'la son maçını 17 Mayıs'ta oynadı. Yeni sezonda takımıyla maça çıkmayan Arjantinli krampon bugüne kadar da Verona, Newells Old Boys, Estudiantes, Sunderland, Getafe ve Boca Juniors formalarını giydi. Arjantin Milli Takımı'na 3 kez çağrılan ancak oynamayan Vergini'nin kulüp kariyerinde 220 maçta 6 golü bulunuyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.