Hava Durumu

Timsah Adana avında

Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün Adanaspor'a konuk olacak. 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 18.45'te başlayacak ve A Spor'dan yayınlanacak mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.11.2017 08:05
Haber Güncellenme Tarihi: 29.11.2017 08:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Adana avında

DÜDÜK ÜMİT ÖZTÜRK'TE

Süper Lig'de 13 hafta sonunda topladığı 21 puanla 6. sırada yer alan ve yoluna emin adımlarla yürüyen Bursaspor'da sıra kupa mesaisine geldi. 3. turda Tarsus İdmanyurdu ile 4. turda Yeni Altındağ Belediyespor'u eleyen Yeşil Beyazlılar, Ziraat Türkiye Kupası 5. tur ilk maçında bugün Adanaspor ile karşı karşıya gelecek. Adana 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda saat 18.45'te başlayacak ve A Spor'dan ekranlara gelecek mücadelede hakem Ümit Öztürk düdük çalacak. Öztürk'ün yardımcılıklarını Erkan Akbulut ile Samet Çiçek yapacak. Karşılaşmada Emre Malok ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

ÜSTÜNLÜK BURSASPOR'DA

Bursaspor ile Adanaspor bugüne kadar 52 kez karşı karşıya geldi. 13 Ocak 1971'de Adana'da oynanan ve 0-0 berabere biten maçla başlayan rekabette Tİmsah 27 maçtan kazanarak ayrılmayı başarırken, Turuncu Beyazlılar ise 11 kez galibiyete ulaşan taraf oldu. İki takım birbirine 14 kez ise üstünlük sağlayamadı. Adana'da oynanan maçlarda ise Adanaspor'un 8, Bursaspor'un 7 galibiyeti bulunurken 11 müsabaka da beraberlikle sona erdi. İki takımın geçen sezon ligdeki karşılaşmalarında ise deplasmanda oynayanlar güldü. Bursaspor Adana'da 2-1, Adanaspor ise Bursa'da 1-0'lık skorla kazandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.