Hava Durumu

Timsah affetmedi

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nde play off yürüyüşüne son sürat devam ediyor. Son olarak evinde Selçuklu Belediyesi'ni 99-76 yenen Bursa ekibi rakibinin önüne geçerek 2. sıraya yerleşti.

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2018 07:51
Haber Güncellenme Tarihi: 25.03.2018 07:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah affetmedi

HABER I Özgün DOĞAN I

MAÇA HIZLI BAŞLADI

Türkiye Basketbol Ligi'nin 29. hafta maçında Bursaspor Durmazlar, evinde Selçuklu Belediyesi'ni 99-76 yenerek galibiyet sayısını 22'ye çıkardı. Son olarak deplasmanda Afyon Belediyespor'a mağlup olan Bursa ekibi bu karşılaşmayı kazanarak geçen maçı telafi etmeyi başardı. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya muhteşem taraftarının desteğiyle hızlı başlayan Yeşil Beyazlılar Dejan Borovnjak'ın pota altında etkili oyunuyla ilk çeyreği 22-17 önde tamamladı. İkinci periyotta da üstün oyununu sürdüren Potanın Timsahları üst üste bulduğu sayılarla soyunma odasına 55-36 önde giren taraf oldu.

İKİNCİ SIRAYA YERLEŞTİ

İkinci yarıda da etkili oyununu sürdüren ev sahibi takım rakibinin sayı üretmesini enegellemeyi başardı ve farkı 20 sayıya kadar çıkardı. Çeyreğin son bölümlerinde Carlo Vragoviç'in dış atışlardan ürettiği sayılarla rakibinin direncini kırmayı başaran Şemsettin Baş'ın öğrencileri son periyoda 75-55 önde girdi. Final periyodunda agresif savunmasıyla rakibinin sayı üretmesini engelleyen Potanın Timsahları farkın kapanmasına izin vermedi ve maçı 99-76 kazanmayı başardı. Bu sonuçla Bursaspor Durmazlar 22. galibiyetini alarak 2. sıraya yerleşirken, konuk Selçuklu Belediyesi ise 8. mağlubiyetini alarak 3. sırada kaldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.