Hava Durumu

Timsah ağır yaralı...

Bursaspor’un Akhisar Belediyespor ile oynadığı maçta sakatlanan iki futbolcunun MR’ları çekildi. İkinci yarının flaş ismi Deniz 3 hafta sahalardan uzak kalacak. Emre Taşdemir ise ya son maça yetişecek ya da sezonu kapatacak.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2016 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2016 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah ağır yaralı...
DENİZ ÜÇ HAFTA

Avrupa iddiasını devam ettirmek için sahaya çıkan Bursaspor, hem ağır bir yenilgi aldı hem de iki oyuncusunu kaybetti. Çekilen MR’lar sonucu Deniz Yılmaz’ın 3, Emre Taşdemir’in de 4 ile 6 hafta arası forma giyemeyeceği belirtildi. Müsabakanın 27’nci dakikasında sakatlanarak yerini Tomas Necid’e bırakan Deniz Yılmaz’ın sağ arka üst (hamstring) adalesinde grade 1-2 yaralanması tespit edildi. Deniz 3 hafta sahalardan uzak kalacak.

EMRE’DE YIRTIK

Karşılaşmanın 83’üncü dakikasında rakibiyle girdiği ikili mücadele sonucu sağ ayak bileği dönen Emre Taşdemir’in ise bileğinde dış taraftaki bağda  yırtık tespit edildi. Emre Taşdemir  4 ila 6 hafta arası sahalardan uzak kalacak. Emre 5 haftası kalan ligin son maçına yetişebilir. Ancak riske edilmemesi durumunda Emre Taşdemir sezonu kapatabilir. Her iki futbolcunun da, sağlık ekibi tarafından tedavilerine başlandı.  
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.