Hava Durumu

Timsah Ankara'ya gençleriyle gitti

Bursaspor, 2012-2013 sezonunun son haftasında karşılaşacağı Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya hareket etti.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2013 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2013 15:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Ankara'ya gençleriyle gitti

Teknik direktör Hikmet Karaman, Gençlerbirliği maçının kadrosunda genç oyunculara şans verdi. Yeşil-beyazlıları Ankara’ya Özlüce Tesisleri'nden 2. Başkan Recep Bölükbaşı, altyapıdan sorumlu yönetici Necmettin Kocaman ve kulüp personeli uğurladı.

"KENDİMİZİ GÖSTERMEK İSTİYORUZ"
Hareket öncesinde genç oyunculardan Batıcan Aday yaptığı açıklamada, "Bütün sezonun performansını bu maçta alacağız. İnşallah hocamız bize şans verirse kendimizi göstermek istiyoruz. Bursaspor altyapısının ne kadar önemli olduğunu göstermek istiyoruz. Benim her zaman hayalim Bursaspor A takımında forma giymekti. Çok heyecanlıyım” dedi.
Genç oyuncu Ozan Tufan ise, “Öncelikle ligin son maçı gençler için bir fırsat oldu. Herkese bol şans diliyorum. İnşallah güzel bir gün yaşarız” diye konuştu.

HİKMET KARAMAN: "GENÇLER İÇİN FIRSAT"
Teknik direktör Hikmet Karaman da Ankara’ya hareket öncesinde yaptığı açıklamada, ligin son maçında genç oyuncularını maç ortamında izleyeceklerini belirterek, "Birçok oyuncumuza hazırlık kampına daha iyi dönebilmeleri için izin verdik. Genç oyuncularımız bizle antrenmanlara çıkıyorlardı. Onları görmek için önemli bir fırsat. Genç oyuncularımız önümüzdeki sezon bu kadronun içinde bizler de yer almak istiyoruz diyorlarsa bunun için işaret vermeleri gerekiyor. Nihayetinde ekonomik anlamda getirisi olan bir müsabaka. Kazanmak için varımızı yoğumuzu ortaya koymamız gerekiyor. İnsanların akıllarında son maçlar kalır. İnşallah güzel bir maç olur" şeklinde konuştu.

MURAT YILDIRIM'A DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
Öte yandan gurbetçi orta saha oyuncusu Murat Yıldırım, 26. doğum günü pastasını Ankara’ya yolculuk öncesinde teknik heyet ve takım arkadaşları ile birlikte kesti. Takım otobüsümüzün yanında pastasının mumlarını üfleyen Yıldırm’a, pastasının ilk dilimini kaptan Ömer Erdoğan yedirdi. Yıldırım daha sonra teknik heyet ve futbolcuların tebriklerini kabul etti.

24 KİŞİLİK KADRO
Bursaspor'un 24 kişilik Gençlerbirliği kadrosunda şu futbolcular bulunuyor:
"İbrahim Öztürk, Tuncay Şanlı, Bekir Sevgi, Şener Özbayraklı, Musa Çağıran, Ferhat Kiraz, Hakan Aslantaş, Harun Tekin, Murat Yıldırım, Barış Örücü, Aziz Eraltay, Okan Deniz, Okan Kocuk, Mustafa Sevim, Mustafa Acun, Ozan Tufan, Batıcan Aday, Doğanay Kılıç, Mert Ilıman, Taha Can Velioğlu, Süheyl Çetin, Furkan Soyalp, Aykut Turan, Batuhan Altıntaş."

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.