Hava Durumu

Timsah Arena artık güvende!

Bursa Hakimiyet’in Timsah Arena’daki güvenlik açıklarıyla ilgili haberi ses getirdi. Stadın tüm kapıları yüklenici firma GİNTAŞ tarafından kapatıldı. Artık Timsah Arena’ya tüm girişler özel izne tabi. İlk gün stada giriş yapmakta zorlanan Bursaspor personeli de kendi kapısını kullanmak zorunda.

Haber Giriş Tarihi: 29.03.2016 06:46
Haber Güncellenme Tarihi: 29.03.2016 06:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena artık güvende!
Bursa Hakimiyet’in Bursaspor’un yeni stadı Timsah Arena’daki güvenlik açığıyla ilgili ‘Aman Dikkat’ başlıklı haberi yetkilileri harekete geçirdi. Haberin çıktığı günden itibaren Bursa Büyükşehir Belediyesi yetkilileri yüklenici firma GİNTAŞ’ı güvenlik önlemlerini alması konusunda uyardı.  GİNTAŞ, Timsah Arena’nın tüm kapılarını kapatırken, giriş çıkış tek kapıdan yapılır hale getirildi. Bu kapının kontrolü de GİNTAŞ’a bırakıldı. Ancak uygulamanın ilk günü bazı problemleri de ortaya çıkardı. Dün sabah saatlerinde Bursaspor personeli Timsah Arena’ya giriş yapamadı. 



KAPILAR AYRILDI

GİNTAŞ’ın görevli personeli kendilerine gelen emir üzerine böyle bir uygulama yaptıklarını belirtti. Bu gelişme üzerine Bursasporlu yetkililer Bursa Büyükşehir Belediyesi’yle temas kurdu. Bursa Büyükşehir Belediyesi bir kapının kontrolünü GİNTAŞ’a bir diğerinin de Bursaspor’a verilmesi gerektiğini Yeşil Beyazlı kulübe bildirdi. Alınan karar gereği Bursaspor Kulübü stadın tek kapısından sorumlu olacak. Bu kapıda sadece yönetici, kulüp personeli, tedarikçi firma ve kulübün izin verdiği kişiler giriş yapabilecek. GİNTAŞ’ın kontrolündeki kapıyı ise şantiye çalışanları kullanacak. (Samet AYGÜÇ)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.