Hava Durumu

Timsah Arena'da elektrik rezaleti!

UEDAŞ'a olan yaklaşık 350 bin TL'lik borç nedeniyle stadın elektriği kesildi. Araya bir milletvekilinin girmesi üzerine Timsah Arena'ya elektrik pazartesi gününe kadar geçici verildi.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2016 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2016 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena'da elektrik rezaleti!
FATURALAR ÖDENMEDİ

Tarihinin en büyük borç yükü ile karşı karşıya kalan Bursaspor'da beklenen oldu. Büyükşehir Belediyesi'nden aylık 60 bin TL kira bedeli karşılığında Timsah Arena'yı devralan Yeşil Beyazlı Kulüp UEDAŞ'a birikmiş elektrik faturalarını ödemedi. UEDAŞ yetkilileri dün Timsah Arena'ya giderek stadın elektriğini kesti.

SİYASİLER DEVREDE

Bursaspor Kulübü'nün UEDAŞ'a yaklaşık 350 bin TL borcu olduğu bildirildi. Timsah Arena'nın karanlığa bürünmesi üzerine büyük bir şok yaşayan yönetim araya siyasileri soktu. İktidar partisinden bir milletvekilinin devreye girmesiyle UEDAŞ yetkilileri Timsah Arena'ya pazartesi gününe kadar geçici elektrik verdi.

4 PERSONEL ÇIKARILDI

Bursaspor Yönetimi taahhüt ettiği süre içinde UEDAŞ'a gerekli ödemeyi yapmak zorunda. Ancak o zaman kesinti nedeniyle konulan mühür kaldırılacak. Bu arada yaklaşık 2 ay önce Bursaspor'la UEDAŞ arasında sponsorluk anlaşması yapılmıştı. Öte yandan yönetimin maddi kriz nedeniyle dört kulüp çalışanı ile yollarını ayırdığı öğrenildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.