Hava Durumu

Timsah Arena'da gördüğüm atmosfer inanılmazdı

Trabzonspor maçında iyi işler yapan ve performansını bir de golle süsleyen Tomas Sivok, “Atmosfer inanılmazdı. Taraftarımızın sonucu değiştirmemizde etkisi büyüktü. Bu destek sürerse özlenen sonuçlar uzakta değil” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2016 07:14
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2016 07:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena'da gördüğüm atmosfer inanılmazdı
Bursaspor’un Çek futbolcusu Tomas Sivok, takımın daha iyiye gitmesi gerektiğini belirtirken, taraftara övgü dolu sözler sarf etti. Trabzonspor karşılaşmasına iyi başlayamadıklarını belirten tecrübeli futbolcu, “İstediğimiz gibi başlayamadık. Onlara pozisyon izni verdik ve öne geçmeyi başardılar. Maçı 2-0’dan 2-2’ye getirmemiz gerekiyordu ve burada taraftarımızın desteğine çok ihtiyacımız vardı. Onlar da görevlerini yaptılar. Çok etkililerdi. Biz de onların bu desteğini maçı 4-2’ye getirerek ödüllendirdik” ifadelerini kullandı. 

GOL ATACAĞIMA İNANDIM

Attığı ilk golün ofsayt sebebiyle sayılmamasına da değinen Sivok, şunları söyledi: “İlk golün ofsayt olduğuna emin değildim. Ama olabileceğini düşündüm ve yan hakeme bakınca da kutlamaya başladım. Sonrasında gol iptal oldu. Ama ben yine gol atacağıma inandım ve attım. Takıma böyle bir katkı yaptığım için mutluyum.” Bu sonucu almalarında taraftarın da büyük katkısı olduğunu belirten Çek futbolcu, “Atmosfer inanılmazdı. Sonucu değiştirmemizde çok etkisi oldu. Bu destek sürerse özlenen sonuçlar uzakta değil” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.