Hava Durumu

Timsah Arena'da 'İmparator' rüzgarı

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile birlikte yapımı devam eden Timsah Arena'yı inceleyerek, bilgiler aldı. Terim, "Federasyonumuz finali burada oynamak istemişti, o yüzden final buraya verilmişti ama herhalde biraz gecikme olacak. Onun için finali Bursa Stadı'nda oynayacağız" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 15:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena'da 'İmparator' rüzgarı
HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYIN

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Bursa Şubesi (TÜFAD) tarafından antrenörler için düzenlenen seminere katılmak üzere öğle saatlerinde helitaksi ile Bursa'ya geldi. Basına kapalı olarak gerçekleştirilen toplantının ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile birlikte yapımı devam eden Timsah Arena'ya gelen Terim, stadyumu inceledi. Yetkililerden stadyum hakkında bilgiler alan Terim, Timsah Arena'yı çok beğendi. Emeği geçenlere teşekkür eden Terim, "Hem havadan hem de yerden stadyumu gördüm. Gerçekten güzel bir stat. Emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum. Türk futboluna armağan edilmiş, çok güzel statlardan bir tanesi" açıklamasını yaptı.

"STADYUMDAN ÇOK ETKİLENDİM"

Bursaspor gibi şampiyonluğu görmüş bir takımın böyle bir stada ihtiyacının olduğunu ifade eden başarılı teknik adam, "Çokta güzel ve modern bir stat. Hayırlı olsun. Futbol federasyonumuz finali burada oynamak istemişti, o yüzden verilmişti ama herhalde biraz gecikme olacak. Onunu için Bursa Stadı'nda oynayacağız. Ama burada çok güzel maçlar olacağına ve önemli başarılar elde edileceğine inanıyorum. Çünkü kulüplerin başarılarının çok büyük bir bölümü, iyi bir zemin, iyi bir stat, stattaki iyi hizmetlerden geçer. Kulüplerin başarısı için modern statlar çok önemli etken. Bursaspor'da zaten böyle bir stat hak ediyordu. Belediye başkanımıza, Bursaspor Başkanımıza, Spor Bakanlığımıza, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Burada çok güzel milli maçlarda oynayacağız. Ama çok etkilendim. İnsan kendi mesleğinde güzel bir yapı, güzel bir eser görünce çok hoşuna gidiyor. Hele hele son zamanlarda sahalarımızın durumu malum olunca, çok mutlu oldum" diye konuştu.

"SİZ BİTİRİN GERİSİNİ BİZ HALLEDERİZ"

Bir gazetecinin "Bursa'da milli maç oynatmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna Terim, "Biz hep oynadık. Yazdığımız şehirlerden bir tanesi de Bursa idi. Bir an evvel bekliyoruz. Siz bitirin gerisini biz hallederiz" şeklinde cevapladı.
Terim, ziyaretin ardından 16.00'da Bursaspor ile Mersin İdmanyurdu arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig müsabakasını izlemek üzere Bursa Atatürk Stadyumu'na gitti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.