Hava Durumu

Timsah Arena'da mutlu son! Hibrit çim tamam

Son rötuşları yapan ekipler hibrit çim dikim işlemi-ni tamamladı. Çalışmaları yerinde inceleyen teknik direktör Paul Le Guen zeminin hazır hale geldiğini Başkan Ali Ay'a bizzat söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2017 09:39
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2017 09:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena'da mutlu son! Hibrit çim tamam

Dikim işlemi dün gece tamamlandı. Zemin maç oynanabilir hale getirildi

MAKİNELER GEÇ GELMİŞTİ

Bursaspor sonunda hibrit çime kavuştu. Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Timsah Arena'ya yapılan hibrit çim dikim işlemi tamamlandı. Geçen ay İtalya'dan yola çıkan hibrit çim dikme makinelerinin Bursa'ya geç ulaşması nedeniyle yaşanan sıkıntı Alanyaspor ile oynanan sezonun ilk iç saha maçında kendini göstermiş ve Bursasporlu futbolcular zeminden hayli şikayet etmişlerdi. Bu karşılaşmada sadece Teksas tribünün bulunduğu bölümde hibrit çim dikim işlemi yapılabilmişti.

LE GUEN'DEN YAKIN TAKİP

İki makineyle günde 20 saat süren titiz bir çalışma ile ekipler dün itibariyle son rötuşları tamamlayarak zemini maç oynanır hale getirdi. Teknik direktör Paul Le Guen de dün sürpriz bir ziyaret yaparak Timsah Arena'daki hibrit çim dikim işlemini yerinde takip etti. Başkan Ali Ay Fransız teknik adamın çalışmaların bittiğini kendilerine ilettiğini açıkladı. Bursasporlu futbolcular hafta içinde tamamı hibrit olan zeminde Akhisarspor'la oynayacakları maçın hazırlıklarını yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.