Hava Durumu

Timsah Arena'da şov

Bursaspor taraftarı Galatasaray maçında adını Türkiye gündemine taşıdı. Yeşil Beyaz sevdalıları takımını zorlu mücadelede desteklerken tribün tam anlamıyla görsel bir şova imza attı. Teksas 50. yaşını koreografi ile kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2017 08:41
Haber Güncellenme Tarihi: 25.09.2017 08:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena'da şov

Bursaspor, Galatasaray maçını tam 32 bin 677 Yeşil Beyaz sevdalısı izledi

TEKSAS'A KOREOGRAFİ

Günler öncesinden başlayan hazırlıklar maçtan birkaç saat önce tamamlandı ve Yeşil Beyazlı taraftarlar Galatasaray maçında kelimenin tam anlamıyla tribün şovla Türkiye gündemine oturdu. Bursaspor sevdalıları maç öncesinde yaptıkları koreografide Teksas'ın 50. yılını kutladı. Maraton tribün de Teksas'ın 50. kuruluş yıldönümünü kutlayarak koreografi ile Teksas yazdı. Yeşil Beyazlılar yaptıkları tezahüratlarla da takımının Galatasaray karşısında en büyük itici gücü oldu.

OTURMAYA YER YOK

Maçın biletlerini satışı çıktığı andan itibaren bitiren Bursaspor taraftarı maçtan bir gün önce satışa çıkarılan ilk üç sıra biletlerini de 20 dakika içinde tüketmişti. Tribüne tam 32 bin 677 taraftar giriş yaptı. Bu rakam tribün rekoru için yeterli olmadı. Timsah Arena'da tribün rekoru geçen sezon Fenerbahçe ile oynanılan maçta kırılmış o karşılaşmayı da 34 bin 622 taraftar izlemişti. Dün akşam Timsah Arena'da yapılan görsel şov uzun süre hafızalardan silinmeyecek enstantanelere sahne oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.