Hava Durumu

Timsah Arena ile ilgili son nokta konuldu! Yetişmeyecek

Fatih Terim, Recep Altepe ve Recep Bölükbaşı Timsah Arena’da incelemelerde bulundu. Yapımı devam eden yeni stadın 3 Haziran’daki Türkiye Kupası Finali’ne yetişmeyeceği açıklandı

Haber Giriş Tarihi: 02.03.2015 06:16
Haber Güncellenme Tarihi: 02.03.2015 06:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena ile ilgili son nokta konuldu! Yetişmeyecek
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı ile birlikte yapımı devam eden Timsah Arena’da incelemelerde bulundu. Terim yetkililerden bilgi alırken, görüşlerini aktardı. Timsah Arena’nın bittiğinde önemli bir futbol merkezi olacağını belirten Fatih Terim, “Bursa gibi şampiyonluk görmüş bir şehrin böyle bir stada ihtiyacı vardı. Türkiye Kupası finali Bursa’da oynanacak. Hafif bir gecikme olmuş. O nedenle final Atatürk Stadı’nda oynanacak gibi duruyor” dedi. 

BURSA’YI UEFA’YA BİLDİRDİK

Türkiye’deki bazı sahaların durumuna dikkat çeken Fatih Terim açıklamalarını söyle sürdürdü. Terim, “Ümit ediyorum ki burada çok güzel milli maçlar da oynayacağız. Çok etkilendim. Son zamanlarda sahaların durumu malum böyle bir stadı görünce çok mutlu oldum. Bursa’da hep milli maç oynadık. UEFA’ya bildirdiğimiz şehirlerden bir tanesi de Bursa’ydı. Beklemedeyiz, bu stat bitsin gerisi gelir” diye konuştu. Fatih Terim daha sonra beraberindeki heyetle birlikte Bursa Atatürk Stadı’na geçti ve Bursaspor Mersin İdmanyurdu maçını izledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.