Hava Durumu

Timsah Arena kapalı gişe

Fenerbahçe maçında tam 34 bin seyirci tribündeki yerini aldı. Yeşil Beyaz sevdalıları takımlarını büyük coşku içinde destekledi, yaptıkları tribün şovlarla Türk futbol tarihine yeni bir sayfa daha açtı.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2017 05:21
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2017 05:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena kapalı gişe

Bursasporlu taraftarlar Fenerbahçe maçında takımlarını rekor kırarak destekledi. Hafta içinde taraftarın isteği üzerine bilet fiyatlarını şampiyon kulüp statüsünden çıkaran yönetim kurulunun bu tutumu karşılığını buldu. Tribünlerde tam 34 bin 622 Yeşil Beyazlı sevdalısı Fenerbahçe karşısında takımlarını yalnız bırakmadı. Bu rakam Timsah Arena'nın ve Bursaspor tarihinin en fazla seyircili maçı olarak da tarihe geçti.

HAYALİMİZ GİBİ OYNA

Tribünde yine dev Türk bayrağı asılırken, Maraton Tribünü'nde de dev Bursaspor forması açıldı. Yeşil Beyazlı taraftarlar iki parça halinde açtıkları pankartta 'Biz hep o formanın içinde olmayı hayal ettik. Hayalimiz gibi oyna' yazısıyla futbolculara önemli bir mesaj verdi. Tribünlerde yüzün üzerinde açılan sopalı pankartlarda da Bursaspor'u destekleyen yazılar yer aldı. Bursasporlu taraftarlar yaptıkları görsel şovlarla tarihe damgasını vurdu.

MAÇTAN ÇOK ÖZEL FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.