Hava Durumu

Timsah Arena'nın locaları görücüye çıktı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı sürdürülen ve Bursaspor’a devri gerçekleştirilen Timsah Arena’nın localarının tanıtım toplantısı dün akşam yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 10:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena'nın locaları görücüye çıktı
BİRLİKTE YÜRÜYELİM

Basına kapalı gerçekleştirilen tanıtım toplantıyla ilgili bilgilendirme gece geç saatlerde yapıldı. Timsah Arena’nın localarının tanıtım toplantısıyla Bursa Vali Vekili Ahmet Hamdi Usta, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, yönetim kurulu üyeleri ve iş dünyasının temsilcileri katıldı. Gecede konuşan Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, “Bursaspor’u Türkiye çapında değil, Avrupa ve dünya çapında bir kat daha büyütecek olan bu projede siz değerli Bursaspor dostlarıyla birlikte yürümek istiyoruz” dedi. 



ZOR OLANI GEÇTİK

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ise “Zor olanı geçtik. Artık düzlüğe çıkıyoruz. Kulübün borçları var. Bunları herkes biliyor. Bunları toparlayıp biran evvel toparlanmamız lazım. Biran önce bunu yaparsak Türkiye’de bizi kimse tutamaz. Tüm dostlarımızın desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum” diye konuştu. Bursa Vali Vekili Ahmet Hamdi Usta da “Bursaspor’a yapacağınız desteklerle çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Bursaspor’umuza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

3 LOCA SATIŞI YAPILDI

Tanıtım toplantısında daha önce loca satın alan BTSO adına BTSO Meclis Başkanı Remzi Topuk’a, DOSAB adına DOSABSİAD Başkanı Orhan Tezyaparlar’a, Bursa OSB Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Durmaz’a ve İlay Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ay’a teşekkür plaketi verildi. Gece sonunda Diniz Holding, Eker Süt Ürünleri AŞ ve Nilüfer Belediyesi’ne loca satışı gerçekleştirilirken, 12 adet loca için ise rezervasyon talebi yapıldı. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.