Hava Durumu

Timsah, Arena'ya çıkıyor... Şov başlasın

Beklenen gün geldi çattı… Hamza Hamzaoğlu yönetiminde ikinci yarıya fırtına gibi başlamak isteyen Bursaspor, bugün saat 16.00’da Trabzonspor’u konuk ediyor. İlk resmi maçın oynanacağı Timsah Arena’ya ise 45 bin Yeşil Beyaz sevdalısının gelmesi bekleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.01.2016 10:09
Haber Güncellenme Tarihi: 17.01.2016 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah, Arena'ya çıkıyor... Şov başlasın
SAAT 16.00’DA BAŞLAYACAK

Spor Toto Süper Lig’in 18’inci haftasında Bursaspor, evinde Trabzonspor’u konuk ediyor. Timsah Arena’da oynanacak olan mücadele saat 16.00’da başlayacak. Yeşil Beyazlı takımın yeni stadının ilk kez resmi bir maça tanıklık edeceği mücadeleye taraftarın ilgisinin büyük olacağı tahmin ediliyor. İki güçlü takımın karşı karşıya geleceği karşılaşmayı hakem Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını ise Süleyman Özay, Uygar Bebek yapacak.

GÜZEL BAŞLANGIÇLAR GÜNÜ

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde başarılı sonuçlar alan, Türkiye Kupası’nda gruptan çıkmayı 4’üncü haftada garantileyen Bursaspor için bu mücadele çok önemli. Ligde ilkyarının son maçında Mersin İdmanyurdu’nu yenerek nefes alan Yeşil Beyazlı takım, Trabzonspor’u da devirerek hem Timsah Arena’ya güzel bir başlangıç yapmak hem de geleceğe umutla bakmak istiyor. Yeşil Beyazlılar, puan cetvelinde 18 puanla 14’üncü sırada bulunuyor.

MAÇ HEYECANI AS TV'DE

Bursaspor-Trabzonspor karşılaşmasının tüm detayları her zaman olduğu gibi AS TV ekranlarında yaşanacak. Timsah Arena’da oynanacak ilk resmi karşılaşma olma özelliği de taşıyan mücadelenin öncesi ve sonrası stat çevresinden yapılacak canlı bağlantılarla tüm heyecan izleyenlerle buluşturulacak.

ARENA'YA ULAŞIM

Timsah Arena’ya taraftarlar farklı güzergahları kullanarak ulaşabilecek. Bursaray’ı kullanacak taraftarlar,  Acemler İstasyonu’ndan itibaren yaya yolunu kullanacak. Batı tribünü( Protokol, VIP, Basın, Batı Alt) seyirci girişleri Hayran Caddesi üzerinden stadyumun Güney Batı Kapısı’ndan gerçekleştirilecek. Trabzonspor taraftarları EKER Park’ta oluşturulacak olan toplanma noktasından stadyuma otobüslerle intikal ettirilecek. İntikal işlemleri saat:13.00’ten itibaren başlayacak.
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.