Hava Durumu

Timsah Arena'ya gidecekler dikkat! İşte o yollar

Spor Toto Süper Lig'in 18.haftasında yarın saat:16:00'da Timsah Arena'da Trabzonspor ile oynanacak maça gelecek olan taraftarlar ve misafir takım taraftarlarının güzergahları belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.01.2016 15:21
Haber Güncellenme Tarihi: 16.01.2016 15:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Arena'ya gidecekler dikkat! İşte o yollar
Timsah Arena'da Trabzonspor ile oynanacak ilk resmi maç için Bursaspor Kulübü'nün internet sitesinden bir açıklama geldi. Açıklamada Bursaspor ve Trabzonspor taraftarlarının kullanacağı yol güzergahları belirtildi.

İşte kulüpten yapılan o açıklama;

BURSASPOR TARAFTARLARI

Müsabakaya toplu taşıma araçlarıyla birlikte yaya olarak gelecek olan taraftarlar, Bursaray ACEMLER İSTASYONU'ndan itibaren açılmış olan yaya yolunu kullanarak veya Hayran Caddesi üzerinden stadyuma ulaşabileceklerdir.

Batı tribünü( Protokol, VIP, Basın, Batı Alt) seyirci girişleri HAYRAN CADDESİ üzerinden stadyumun Güney Batı Kapısı’ndan gerçekleştirilecektir.

Krokide yer aldığı gibi tüm tribünlerin giriş kapıları farklı şekilde yer almaktadır. Taraftarlar. biletlerinin geçiş yapabileceği kapılara yönelmeleri önemle rica olunur.    


 
TRABZONSPOR TARAFTARLARI

Trabzonspor taraftarları EKER PARK’da oluşturulacak olan toplanma noktasından stadyuma otobüslerle intikal ettirilecektir. İntikal işlemleri saat:13:00’dan  itibaren başlayacaktır.

Müsabakaya Bursaray ile gelecek olan Trabzonspor taraftarları;  NİLÜFER İSTASYONU’nda inerek EKER PARK’daki toplanma noktasına gelmeleri gerekmektedir.  

Kenttin diğer noktalarından misafir tribününe yaya olarak gidecek Trabzonspor taraftarlarının ise Sheraton Otel güzergahını kullanmaları gerekmektedir.

STADYUM OTOPARK KULLANIMI

Stadyumun otopark alanları aktif olarak bu maçta kullanılamayacağı için müsabakaya gelecek olan taraftarların toplu ulaşım araçlarını kullanmaları önemle rica olunur.

Müsabakada akredite edilmiş olan Canlı Yayın Araçları, Batı tribününe Sheraton Otel’in yanındaki kontrol noktasından geçerek BASIN OTOPARK’ına ulaşacaktır.

Protokol otoparkına ise sadece STADYUM ARAÇ GİRİŞ KARTINA sahip araçların geçişine izin verilecektir.  
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.