Hava Durumu

Timsah coştu bir kere!

Bursaspor Durmazlar, Erkekler Basketbol 1. Ligi'nin 27. haftasında evinde karşı karşıya geldiği Akhisar Belediye'yi 85-60 yenerek üst üste 3. galibiyetini almayı başardı ve zirve takibini sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 15.03.2018 07:46
Haber Güncellenme Tarihi: 15.03.2018 07:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah coştu bir kere!

Bu sezon süper lig hedefiyle maçlara çıkan Bursaspor Durmazlar kazanmaya devam ediyor. Türkiye Erkekler Basketbol Ligi'nin 27. haftasında evinde Akhisar Belediye'yi 85-60 yenen Yeşil Beyazlılar, Türk Telekom'un ardından 2. sıradaki yerini korudu. Atatürk Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Bursa ekibi ilk periyodu 24-17 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstünlüğü elden bırakmayan Potanın Timsahları devre arasına 18 sayı farkla 47-29 üstün girmeyi başardı.

İkinci yarıda da taraftarının desteğiyle oyunda ritmini koruyan Şemsettin Baş'ın öğrencileri rakibinin farkı eritmesine izin vermedi ve üçüncü çeyreği 69-43 önde bitirdi. Final periyodunda Karlo Vragoviç'in etkili oyunuyla üst üste sayılar üreten Yeşil Beyazlılar farkı 25 sayıya kadar çıkarmayı başardı ve salondan 85-60 galip ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla üst üste üçüncü maçını kazanan Bursapor Durmazlar ligdeki galibiyet sayısını 21'e çıkarırken konuk ekip 13. mağlubiyetini aldı. n Özgün DOĞAN

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.