Hava Durumu

Timsah gece avında

Bursaspor Süper Lig'in 8'inci haftasının son maçında bu akşam son sırada yer alan İrfan Buz yönetimindeki Osmanlıspor'la karşılaşacak. Ligde son iki maçını kaybeden Yeşil Beyazlılar'da tek hedef galibiyet. Cüneyt Çakır'ın yöneteceği maç Bein Sports 1'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 16.10.2017 07:59
Haber Güncellenme Tarihi: 16.10.2017 07:59
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah gece avında

Paul Le Guen ve talebelerinin kazanmaktan başka düşüncesi ve çaresi yok.

TEK DÜŞÜNCE KAZANMAK

Bursaspor bu akşam Süper Lig'de yine önemli bir sınava çıkacak. Ligde oynadığı son iki maçta Galatasaray ve Kayserispor'a yenilen Yeşil Beyazlılar taraftarı önünde Osmanlıspor'u yenerek bir anlamda hem kötü gidişe dur demek hem de üst sıralarla arasındaki puan farkının daha fazla açılmasını engellemek amacında. Bu zorlu mücadeleyi FIFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran, Tarık Ongun ve Koray Gençerler yapacak. Maç Bein Sports 1'den ekranlara gelecek.

KONDİSYON NASIL OLACAK?

Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takımına özellikle kondisyon yüklemesi yaptı. Bu sezon ağırlıklı olarak son maçların özellikle ikinci yarılarında oyundan düşen Yeşil Beyazlılar'ın bu anlamda nasıl bir performans ortaya koyacağı büyük merak konusu. Bursaspor'un bu karşılaşmada yine en büyük kozu tribünlerdeki taraftarı olacak. Bilet sayısı bakımından istenilen rakama ulaşamayan Yeşil Beyazlılarda satılan 26 bin kombine sahibinin kaçının stada geleceği merakla bekleniyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.