Hava Durumu

Timsah geri döndü!

Yeşil Beyazlıların devre arasında kadrosuna kattığı Abddullahi Shehu ve John Bostock orta sahada, defansta ise Titi girdikleri ikili mücadelelerde rakiplerine büyük üstünlük sağladı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2018 08:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2018 08:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah geri döndü!

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

TARAFTARDAN ALKIŞ ALDI

Spor Toto Süper Lig'in 24. haftasında Bursaspor, Kayserispor'u yenerek 9 haftalık galibiyet hasretine son verirken, Yeşil Beyazlı futbolcular da performanslarıyla oldukça dikkat çekti. Bogdan Stancu'nun 4 maçlık aradan sonra yeniden gol sevinci yaşaması ve Pablo Martin Batalla'nın da 6 maç sonra skora katkı vermesinin yanında devre arası transferleri Abddulahi Shehu ve John Bostock orta sahada kimseye top bırakmadı. Shehu girdiği 21 ikili mücadelenin 15 tanesini kazanıp 7 top çalarak savunma yönünde adeta parmak ısırttı. Nijeryalı futbolcu geriden oyun kurarken ise 12 hatalı pas yaparak (%78,6 başarı) hücum yönünde zaman zaman sıkıntı yaşadı. Ancak Shehu yaptığı hataların ardında hemen basarak topu yeniden Bursaspor'a kazandırdı ve maçta da taraftarlar tarafından büyük alkış aldı.

KALEYİ BULAMADILAR

Elde edilen galibiyetle Bursaspor'da kara bulutların dağılmasını sağlarken Abdullahi Shehu'nun partneri John Bostock da önemli işler yaptı. Beşiktaş maçından bu yana formayı sırtından çıkarmayan Timsah'ın yeni transferi girdiği 14 ikili mücadelenin 12 tanesini kazanıp (%86 başarı) 6 tane de top çalarak sahada kaldığı 68 dakikada takımın iyilerinden oldu. Sezon başından bu yana Bursaspor'un en istikrarlı ve en çok savaşan isimlerinin başında gelen Titi de girdiği 7 ikili mücadelenin 6 tanesini kazanıp 4 top çaldı ve 4 tane de atağı uzaklaştırarak maçın kahramanlarından biri oldu. Diğer savunma oyuncuları Ertuğrul Ersoy, Barış Yardımcı ve Aziz Behich de geride sağlam bir görüntü çizdi. Timsah'ın savunmasını aşamayan rakip Kayserispor, maçta sadece 5 şut çekebilirken, bunlarda da isabet sağlayamadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.