Hava Durumu

Timsah hem sinirinin hem de hakemin kurbanı oldu

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Bursaspor, Gençlerbirliği ile 1-1 berabere kaldı. Evinde istediği sonucu alamayan Yeşil Beyazlılar’da futbolcular büyük bir sinir yaşadı.

Haber Giriş Tarihi: 05.03.2015 06:51
Haber Güncellenme Tarihi: 05.03.2015 06:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah hem sinirinin hem de hakemin kurbanı oldu
Bursaspor Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçından 1-1’lik skorla ayrılırken, hakem İlker Meral’in verdiği kararlar ile futbolcuların sinirli tavırları sonuca doğrudan etki etti. Yeşil Beyazlılar mücadeleye topa sahip olarak başlarken, 12. dakikada Volkan Şen, 20’de Aziz’le gole yaklaştı. 28. dakikada Gençlerbirliği ilk tehlikeli pozisyonunu bulurken, Uğur Çiftçi’nin kullandığı serbest vuruş direkten döndü. 37. dakikada Volkan Şen, son saniyelerde de Civelli’nin vuruşunda top ağlarla buluşmadı ve devre 0-0 sona erdi. 49. dakikada konuk takım ani bir atakta Mervan Çelik ile şok bir gol buldu. 

YİNE KIRMIZI KART 

Bursaspor 58. dakikada gole yaklaşırken, Bakambu’nun şutu savunmaya çarpıp kornere çıktı. 59.dakikada Yeşil Beyazlılar beraberliği yakaladı. Josue’nin kullandığı serbest vuruşta Fernandao topu arka direğe aktardı. Serdar Aziz müthiş bir voleyle 1-1’lik skoru yakaladı. Maçın ilerleyen dakikalarında her iki takım da gergin anlar yaşarken, Volkan Şen 90. dakikada doğrudan kırmızı karttan oyun dışında kaldı. Karşılaşma da 1-1 sona erdi. Kupada rövanş maçı 8 Nisan’da Ankara’da oynanacak. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.