Hava Durumu

Timsah'ın 13 final haftası

Samet Aybaba ve öğrencileri kalan 13 haftada 7 maçını deplasmanda oynayacak. Korku tüneline yaklaşan Yeşil Beyazlılar 40 puana ulaşmak için varını yoğunu ortaya koymak zorunda.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2019 08:11
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2019 08:11
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın 13 final haftası

Süper Lig'de oynadığı son 7 maçtan sadece 5 beraberlik çıkarabilen Bursaspor'da kalan 13 haftanın tamamı final olarak kabul ediliyor. Topladığı 24 puanla düşme hattına iyiden iyiye yaklaşan Yeşil Beyazlılar kalan dilimde çıkacağı tüm maçları üst düzey konsantrasyonla oynamak durumunda kaldı. Geçen iki sezonda ligde kalmayı son maçlarda garantileyen Bursaspor'da o dönem için takımdaki Pablo Martin Batalla gibi tecrübeli ve skor değiştirebilecek oyuncuların bulunması bir avantaj olarak kabul ediliyordu. Ancak bu sezon takımın ağırlıklı gençlerden kurulu olması Yeşil Beyazlılar'ın elini biraz daha zayıf bir hale büründürüyor.

Bursaspor kalan 13 haftalık periyotta 6 maçı sahasında, 7 müsabakayı da deplasmanda oynayacak. Yeşil Beyazlılar sahasında ilk olarak Çaykur Rizespor'u konuk edecek. Samet Aybaba'nın öğrencileri bu maçın dışında, Sivasspor, Galatasaray, Trabzonspor, Akhisarspor ve Göztepe'yi Bursa'da konuk edecek. Bursaspor'un deplasmanda karşılaşacağı rakipleri ise Başakşehir, Ankaragücü, Alanyaspor, Kasımpaşa, Erzurumspor, Antalyaspor ve Malatyaspor. Teknik direktör Samet Aybaba tüm bu maçların final havasına girdiği belirterek, oyuncularından 40 puan barajını tutturmak için var güçlerini ortaya koymalarını istedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.