Hava Durumu

Timsah'ın başarılı oyuncusu Ozan İpek'ten çarpıcı açıklamalar

Bursaspor’un başarılı sol kanat oyuncusu Bursa Hakimiyet’e önemli açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle şehirde heyecan oluştuğunu söyleyen Ozan, gelecek sezondan umutlu olduğunu belirtti.

Haber Giriş Tarihi: 26.06.2014 09:20
Haber Güncellenme Tarihi: 26.06.2014 09:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın başarılı oyuncusu Ozan İpek'ten çarpıcı açıklamalar

Geçen sezonun büyük bir bölümünü sakat olarak geçirmek zorunda kalan ve ligin son haftalarında forma şansı bulan Ozan İpek, gelecek sezondan umutlu. Geçen yılki durumu değerlendiren Ozan İpek; “Ligi orta sıralarda bitirdik ve bu bize yakışmadı. Ancak bunda hem benim sakatlığım, hem de Pablo Batalla’nın takımdan ayrılmasının büyük etkisi var. Ritmi bulamadık ve şanssızlık yaşadık” ifadesini kullandı.

Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle Bursa’da heyecanın oluştuğunu sözlerine ekleyen Ozan İpek, “Gerçekten çok önemli bir teknik adam. Şenol Güneş ile tekrar eski günlere dönüş yapacağımızı düşünüyorum. Bu sezonun çok farklı olacağına inanıyorum” dedi. Güneş ile gö-
rüştüğünü sözlerine ekleyen Ozan; “Oyuncuya yaklaşımı, futbolcuyla bağ kurabilmesi bizim için çok önemli bir durum” dedi.

Gelecek sezona çok farklı bir şekilde başlamak istediğini açıklayan başarılı futbolcu, sol kanatta alternatif futbolcuların bulunmasının takımdaki rekabet açısından iyi olduğunu belirtti. Ozan; “Sakatlığım tamamen geçti. Sağlıklı olduğum sürece formamı kaptıracağımı düşünmüyorum. Forma yarışının olması bizim açımızdan çok önemli. Bu durum takımın kalitesini artırır” açıklamasında bulundu.

Burayı hak etti

Aydın Karabulut’un geçen sezon çok iyi bir performans sergilediğini açıklayan Ozan İpek; “Bursaspor gibi iyi bir takımda oynamayı hak etti. Umarım bu performansını artırarak devam ettirir ve bize büyük katkı sağlar” dedi.

Traore çok kaliteli

Şu ana kadar yapılan transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağını belirten başarılı futbolcu; “Özellikle Bakaye Traore çok kaliteli bir oyuncu. Bize büyük katkı verecek” dedi.

Birlik olmalıyız

Bu sezonun çok önemli olduğunu belirten Ozan; “Yönetim, biz futbolcular, taraftar, basın kısacası camia olarak hepimizin görevleri var. Bu görevleri en iyi şekilde yerine getirip birlik olmalıyız” açıklamasında bulundu.

İndirim teklifi gelmedi

Bursaspor’da futbolculara maaşlarında indirim teklif edileceği konusu ile ilgili de yorumda bulunan Ozan İpek; “Bana şu ana kadar böyle bir teklif gelmedi, geleceğini de zannetmiyorum” ifadesini kullandı.(Tolgay ATAOKAY)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.