Hava Durumu

Timsah'ın evdeki hasreti farklı Yiğido galibiyetiyle sonlandı

Süper Lig’de üst sıraları hedefleyen Bursaspor, Atatürk Stadı’nda oynanan maçta Sivasspor’u Josue, Volkan ve Fernandao’nun golleriyle 3-0 mağlup etti. Hakem Çağatay Şahan ise verdiği kararlarla maçı izleyenleri çılgına çevirdi.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2014 08:20
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2014 08:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın evdeki hasreti farklı Yiğido galibiyetiyle sonlandı
Bursaspor Süper Lig’in 8.haftasında oynanan maçta Sivasspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 mağlup etti ve puanını 13’e çıkardı. Yeşil Beyazlılar maça iyi bir başlangıç yaptı. Hücum hattında Bakambu ve Fernandao ile etkili olan Timsah, 25’te Brezilyalı golcü ile önemli bir pozisyondan faydalanamadı. 1 dakika sonra Ozan, 29’da da Fernandao ile gol kaçıran Bursaspor karşısında Sivasspor 42.dakikada Aatıf ile ilk önemli pozisyonunu yakaladı. Ancak kaleci Harun topu kornere çeldi. 45+1’de Fernandao’nun kafa vuruşu da auta çıkarken devre 0-0 sona erdi. İkinci yarıya da Timsah baskılı başlarken, 48. dakikada Sivasspor kontrataktan etkili oldu. Aatif’ın vuruşunda kaleci Harun yine başarılıydı. 
    
50’de bu sefer Burhan’ın vuruşu yan direkten auta çıktı. Bursaspor aradığı golü 57. dakikada buldu. Josue’nin sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta top kimseye değmeden ağlarla buluştu. 2 dakika sonra bu sefer oyuna Bekir’in yerine giren Volkan Şen ceza alanı içinde topla buluştu. Mükemmel hareketlerin sonucunda golü buldu ve skoru 2-0’a getirdi. 70.dakikada Timsah skoru 3-0’a getirdi. Volkan Şen’in ortasında Fernandao topa dokundu ve meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. İlerleyen dakikalarda üstün oyununa devam eden Bursaspor farkı daha da artırma şansını kullanamadı ve mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. 

3 MAÇTA TAM 10 GOL

Bursaspor, son 3 karşılaşmasında kalesini gole kapatırken tam 10 kez ağları havalandırmayı başardı. Bu karşılaşmalarda Bakambu (4), Belluschi (2), Traore, Fernandao, Josue, Volkan Şen gol atan isimler oldu. 

ERTUĞRUL'UN HAFTASI

Bursaspor’un genç stoperi bu hafta Yeşil Beyazlı formayla ilkleri yaşadı. İlk kez resmi maçını Tepecikspor karşısında oynayan Ertuğrul, Sivasspor maçında da 86.dakikada oyuna girerek Süper Lig’de oynama fırsatı buldu.

KADRODA DEĞİŞİKLİK YOK

Bursaspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Balıkesir deplasmanında 5-0 kazanılan maçın kadrosunu bozmadı. Yeşil Beyazlılar yine Fernandao-Bakambu forvet ikilisiyle mücadeleye başladı. 

ŞAHAN ÇILDIRTTI

Bursaspor’un Sivasspor ile oynadığı karşılaşmada hakem Çağatay Şahan’ın kararları büyük tepki topladı. Şahan özellikle ilk yarıda Yeşil Beyazlılar’ın birçok hızlı hücumunu keserken, oyunu gereğinden fazla durdurması sebebiyle eleştirildi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.