Hava Durumu

Timsah'ın moral gecesi

16 Mayıs Çarşamba günü Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacak Bursaspor onuruna, Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) tarafından moral gecesi düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 11.05.2012 09:00
Haber Güncellenme Tarihi: 11.05.2012 09:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın moral gecesi
Emrah GÜLER

Gecede teknik direktör Ertuğrul Sağlam, yardımcıları ve Yeşil Beyazlı futbolcular tam kadro yer aldı. Yemeğe, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker, Bursaspor yönetim kurulu üyeleri ile otobüs kampanyasına destek veren sanayici ve işadamları katıldı.

KEYİFLİ DAKİKALAR


Hayli renkli geçen gecede Yeşil Beyazlı futbolcular stresten uzak, keyifli dakikalar geçirdi. Gecenin ev sahipliğini yapan DOSAB Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Oran, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti. Oran, Türkiye Kupası'nı havaya kaldırdıktan sonra daha geniş bir katılımla büyük şampiyonluk yemeğinde bir araya geleceklerini söyledi.

Ertuğrul Sağlam/Bursaspor Teknik Direktörü

Büyük başarılar yaşadık. Bunu ekip ruhuyla başardık. 26 yıl sonra bu arkadaşların Bursa kentine bu mutluluğu yeniden yaşatacaklarına inanıyorum. Sorumluluğumuzun bilincindeyiz.

İlhan Parseker /BTSO Meclis Başkanı

Bursa eskiden sanayi kentiydi. Ama sizin sayenizde tüm dünyaya bir spor kenti olarak adını yazdırdı. Bunu siz başardınız. Bursa'nın marka kent olmasında emeğiniz çok büyük. Sizleri gönülden kutluyorum.



Oran'dan telefon sürprizi

Gecenin ev sahipliğini üstlenen DOSAB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Oran, konuşması sırasında bir sürprize imza attı. Oran, telefonla Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı'yı arayarak kupanın kazanılması halinde daha büyük bir yemekte bir araya geleceklerini söyledi.


Recep Altepe /Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

Şampiyon takımı saygıyla selamlıyorum. Bursaspor, Bursa'nın değeri. Eminim ki yeni destanlar yazacaksınız. Bursaspor bir semt takımı değil. Çarşamba günü Fenerbahçe'yi devirip kupayı Bursa'ya getireceğiz.


Mustafa Bozbey /Nilüfer Belediye Başkanı

16 Mayıs 2010'da Süper Lig şampiyonu olduk. 16 Mayıs 2012'de de Kupa şampiyonu olacağız. Sizler bu başarıyı elde edebilecek güce sahipsizin. Sizlere güveniyoruz.





Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.