Hava Durumu

Timsah'ın Nijeryalı genç futbolcusu A takımda olmaktan gurur duyuyor

Herkesin performansını merakla beklediği Paschal, Sönmez Medya'ya konuştu. 20 yaşındaki futbolcu, "Hedefim her zaman daha iyisi. Altyapıdayken iştahla baktığım futbolcularla şimdi yan yana oynuyorum" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.07.2017 07:40
Haber Güncellenme Tarihi: 24.07.2017 07:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ın Nijeryalı genç futbolcusu A takımda olmaktan gurur duyuyor

Bursaspor'un gelecek vadeden futbolcusu Paschal, özel açıklamalar yaptı. U21'de oynarken hedefinin her zaman A Takım olduğunu belirten genç Nijeryalı krampon, "Şimdi hedeflediğim yerdeyim. Buraya gelmemde emeği olanlara minnettarım. Altyapıdayken A Takım'daki oyuncuları iştahla izliyordum. Şimdi onlarla beraber oynamak beni heyecanlandırıyor. Çok çalışmam gerektiğini biliyorum" ifadelerini kullandı.

ÖZGÜVEN AŞILIYOR

Amacının iyi bir kariyere sahip olmak olduğunu dile getiren Paschal, şöyle devam etti: "Öncelikli hedefim takıma yardımcı olabilmek. Her zaman daha iyiye gitmek isterim. Bursaspor'da şampiyonluklar yaşamak ve Şampiyonlar Ligi'nde oynamak isterim." Paul Le Guen'den övgü ile bahseden 20 yaşındaki Nijeryalı futbolcu "Her zaman bize iyi idman yaptırıyor. Şampiyon olabilmek için gerekli özgüveni aşılıyor. Bence çok iyi bir hoca" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.