Hava Durumu

Timsah müthiş döndü!

Spor Toto 1. Lig'in 24. haftasında Bursa'da Yeşil Beyazlılar konuğu ettiği Akhisarspor karşısında 2-0 geriye düştüğü mücadelede son 10 dakikada bulduğu 2 golle 3-2'lik skorla ayrılarak galibiyet hasretine son verdi. Timsah'a hayat veren golleri Emirhan Aydoğan, Özer Hurmacı ve Burak Kapacak kaydetti.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2021 17:58
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2021 17:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah müthiş döndü!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU

Spor Toto 1. Lig'in 24. Haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 16.00'da başlayan karşılaşmada düşme hattından uzaklaşmak isteyen Akhisarspor, Bursaspor'a konuk oldu. Mücadelede 7 dakikada bulduğu goller ile 2-0'lık üstünlüğü yakalayan Ege temsilcisi karşısında mücadeleyi bırakmayan Timsah, ilk yarıda ve ikinci yarıda bulduğu 3 golle skoru 3-2'ye getirdi ve 5 maç sonra 3 puan hasretini dindirdi.

Mücadelenin ilk yarısına hızlı başlayan konuk ekip Akhisarspor ilk golü penaltı atışından buldu.

Dakikalar 19'u gösterdiğinde topun başına geçen Çekdar Orhan takımını 1-0 öne geçirdi. Penaltı golünden 6 dakika sonra Dzon Delarge takımına 2-0'lık üstünlüğü getiren golü kaydetti.

30. dakikada ise Akhisarspor'un kazanılan ikinci penaltı atışını Ataberk Dadakdeniz kurtararak skorun 3-0'a gelmesini önledi.

Konuk ekibe Bursaspor'un cevabı ise 36. dakikada Emirhan Aydoğan'dan geldi ve skor 2-1 oldu.

İlk yarının geriye dakikalarında başka gol olmayınca, takımlar soyunma odasına konuk ekibin üstünlüğü ile gitti.

İŞTE MÜCADELEDEN TÜM KARELER....

HURMACI ATTI, KAPACAK HAYAT VERDİ

İkinci yarıda gol arayışlarını sürdüren Yeşil Beyazlılar, etkili ataklarla Akhisar kalesine gitse 81 dakikaya golü bulamadı.

Dakikalar 81'i gösterdiğinde ise Kaptan Özer Hurmacı'nın ceza sahası dışından Ramazan Keskin'in asistinde attığı şık golle takımına 2-2'lik beraberliği getirdi.

Dakikalar 89'a geldiğinde ise Taha Altıkardeş'in asistinde Burak Kapacak, skoru 3-2'ye getirdi.

Bu sonuçla birlikte Bursaspor 5 maç sonra 3 puanı hanesine yazdırarak, kötü gidişata dur dedi.

AYKUT AKGÜN, CÜNEYT KÖZ VE MUSTAFA ER CEZALI

Öte yandan mücadelede sarı kart gören Aykut Akgün ve Cüneyt Köz, haftaya oynanacak Boluspor mücadelesinde cezalı duruma düştü. Teknik Direktör Mustafa Er ise 75. dakikada bir pozisyona yaptığı itiraz nedeniyle kırmızı kartla cezalandırılarak tribüne gönderildi.

Bu sonuçla birlikte 24. hafta sonunda Bursaspor, ligde 10. galibiyetini elde ederken, puanını 34'e yükseltti ve 9. sıradaki yerini korudu. Düşme hattında yer alan Akhisarspor ise ligdeki 15. mağlubiyetini yaşarken, 19 puanla 16. sırada kaldı.

RAKİP BOLUSPOR OLACAK

Ligde 25. hafta mücadelesinde Bursaspor 7 Mart'ta deplasmanda Beypiliç Boluspor'a konuk olurken, Akhisarspor ise evinde Eskişehirspor'u konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.