Hava Durumu

Timsah Nijeryalı yıldız futbolcunun peşinde

Bursaspor, Samsunspor'un Nijeryalı yıldızı Umar'ı transfer etmek için yeni bir paket hazırladı.

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2014 12:12
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2014 12:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Nijeryalı yıldız futbolcunun peşinde

Kırmızı beyazlı ekibin karşısına güçlü bir teklifle gelmeyi planlayan yeşil beyazlılar, genç yıldıza karşılık 1 Milyon Euro + 2 futbolcu teklifinde bulunmayı hedefliyor.

GÖZLER SAMSUNSPOR YÖNETİMİNDE

Bu iki futbolcudan bir tanesinin bu sezon Urfa'da kiralık forma giyen ve başarılı bir yıl geçiren stoper Onur Akbay olduğu öğrenildi. Diğer futbolcu ise kırmızı beyazlı ekibin isteği doğrultusunda gerçekleşecek. Bursaspor'un önümüzdeki günlerde Samsunspor'un kapısını çalması bekleniyor.

"UMAR DIŞINDA HİÇ DİR FUTBOLCUMUZA RESMİ TEKLİF YOK"

Samsunspor Kulübü başkanı Emin Kar,transfer teklifleri ile ilgili yaptığı açıklamada: "Şu ana kadar sadece Umar için bir Süper Lig takımından resmi bir teklif aldık. Onun dışında hiç bir futbolcumuz için bize gelen resmi bir teklifi yoktur. Mukavelesi biten sadece Erdem Şen vardı, o da bilindiği üzere Gaziantep'e zaten 3 ay önce imza atmıştı. Onun haricinde bizden istenen bir futbolcu olmadı"sözlerine yer verdi.

Bu sezon Samsunspor forması ile 33 maçta sahaya çıkan 1995 doğumlu Nijeryalı futbolcu,sağ kanatta görev yapıyor.Umar,Samsunspor forması ile bu sezon 7 gol,7 asistlik bir performans ortaya koyarak tüm otoritelerin dikkatini çekmeyi başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.