Hava Durumu

Timsah paramparça etti

Süper Lig 14. hafta mücadelesinde Yeşil Beyazlılar, deplasmanda Atiker Konyaspor'u Stancu, Kembo ve Aziz'in ilk yarıdaki golleriyle 3-0 yenmeyi başardı ve puanını 24'e yükseltirken 5. sıraya çıktı.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2017 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah paramparça etti

HABER/ ll Tolga ÖZTAŞ

Bursaspor Konya'da şov yaptı, yenilmezlik serisini 7 maça çıkardı.

İLK YARIDA GOL ŞOV

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu 14. hafta maçında Bursaspor, Atiker Konyaspor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Maçın büyük bölümünde rakibi karşısında üstün oynayan Yeşil Beyazlılar, özellikle hücumda ortaya koyduğu etkili oyunla sonuca kolay ulaştı. 7. dakikada Pablo Batalla'nın ara pasında kaleci ile karşı karşıya kalan Bogdan Stancu, topu ağlara yolladı ve takımını 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 32'yi gösterdiğinde hızlı gelişen Bursaspor atağında Jires Kembo, ceza sahası içinde rakibi Ali Turan'ı kolay geçti, ardından sol ayağıyla topu filelerle buluşturdu ve skoru 2-0 yaptı. 45. dakikada ise gelişen hücumda ceza saha içerisinde Jorquera'nın topuk pasında düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderen Aziz Behich, skoru 3-0'a getirdi.

ÜST ÜSTE 2. GALİBİYET

İkinci yarıya ev sahibi ekip 2 oyuncu değişikliği ile başladı. Farkı azaltmak için ataklar geliştiren Atiker Konyaspor'da, 67. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Petar Filipovic'in sert kafa vuruşunu Aziz Behich çizgiden çıkardı. Dakikalar 82'yi gösterdiğinde ise ev sahibi ekibin atağında sağ kanattan yapılan ortada ön direkte Malick Evouna'nın kafa vuruşunda kaleci Muhammed'in de çeldiği top üst direkten geri geldi. Dönen topta Mehdi Bourabia'nın kafa vuruşu az farklı dışarı çıktı. Mücadelenin kalan bölümlerinde başka pozisyon olmadı ve Bursaspor maçtan 3-0 galip ayrıldı. Aldığı bu 3 puanla puanını 24'e çıkaran ve üst üste 2. galibiyeti alan Yeşil Beyazlılar, ayrıca ligde yenilmezlik serisini de 7 maça çıkardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.