Hava Durumu

Timsah perdeyi Fener'le açıyor

Bursaspor, Süper Lig'de 2018-19 sezonunun perdesini 10 Ağustos'ta deplasmanda Fenerbahçe ile açacak. Timsah Fenerbahçe ile tarihinde ilk kez ligin ilk maçında karşılaşmış olacak.

Haber Giriş Tarihi: 10.07.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 10.07.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah perdeyi Fener'le açıyor

I HABER Tolga ÖZTAŞ I

SON RAKİP YENİ MALATYA
Süper Lig'de 2018-19 sezonu fikstür çekimi yapıldı. Fikstür çekiminde Bursaspor'u Erkan Aydemir temsil etti. Yapılan fikstür çekiminde Bursaspor'un Süper Lig'deki ilk rakibi Fenerbahçe oldu. Yeşil Beyazlılar rakibiyle deplasmanda karşılaşacak. Bursaspor 4'üncü haftada sahasında Beşiktaş'ı, 6'ncı hafta da Başakşehir'i konuk edecek. 9'uncu hafta Galatasaray, 11'inci haftada da Trabzonspor deplasmanına gidecek Yeşil Beyazlılar ligin ilk yarısını evinde oynayacağı Yeni Malatyaspor maçıyla tamamlayacak. Süper Lig 10 Ağustos'ta başlayacak, ilk yarı 23 Aralık 2018'de sona erecek. İkinci yarı 25 Ocak 2019'da başlayacak ve Süper Lig'in perdesi 26 Mayıs 2019'da kapanacak.

FİKSTÜRDEN MEMNUNUM
Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba fikstürü değerlendirdi. Afyon kampında konuşan Aybaba, "Biriyle başlayacaktık. Böyle bir maçla başlamak bence daha iyi. Zor maç. Biz de iyi takımız. Karşımızdaki de iyi takım. Zaten nasıl başladığınız önemli değil. Nereye doğru gittiği önemli. Biz çok erken karar veriyoruz. Son 10 yıldır söylüyorum. 7.haftaya kadar ne olduğu belli olmaz. Kim kimi yendi. Herkes koşar. Daha istekli, daha coşkulu oynar. Daha sonra lig oturmaya başlar. Bakarsınız şu takım yukarı oynar, şu takım küme düşmeye oynar, bu takım şampiyonluğa oynar diye karar verirsiniz. Ben memnunum fikstürden. Oyuncularımızla da konuştuk onlar da memnun." dedi.

Fenerbahçe iddialı!
Fikstür çekiminin ardından yayıncı kuruluşa konuşan Fenerbahçe idari menajeri Onur Başar, "Geçen sene gibi zorlu bir maçla başlıyoruz. Bursaspor son 2 sezondur çok iyi durumda değil ama onlarda yeni bir yapılanmaya gitti. Maçın zor geçeceğini düşünüyorum. Ancak biz hem teknik kadromuza hem de futbolcularımıza güveniyoruz. Bizim hedefimiz Bursaspor maçıyla birlikte galibiyetle lige başlamak ve ilk 5 haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz" dedi.

Diğer şampiyonların maçları
4. HAFTA: Trabzonspor-Galatasaray
6. HAFTA: Fenerbahçe-Beşiktaş
11. HAFTA: Galatasaray-Fenerbahçe
13. HAFTA: Trabzonspor-Fenerbahçe
14. HAFTA Beşiktaş-Galatasaray
16. HAFTA: Beşiktaş-Trabzonspor

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.