Hava Durumu

Timsah puana hasret!

Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında Bursaspor evinde konuk ettiği Menemenspor'a tek golle mağlup olarak kötü gidişini sürdürdü. 3 puan hasretini 5 maça çıkaran Timsah ligde 31 puanla 10. sırada kaldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.02.2021 20:52
Haber Güncellenme Tarihi: 25.02.2021 20:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah puana hasret!

HABER | Coşkun SAİTOĞLU & FOTOĞRAF | Tolga ÖZTAŞ

Spor Toto 1. Lig'in 23. Haftasında Bursa Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda 19.00'da başlayan mücadelede düşme hattında yer alan Menemenspor'u konuk eden Bursaspor mücadeleden tek gollü mağlubiyetle ayrıldı.

Ligde bu galibiyetle birlikte puanını 26'ya çıkaran Menemenspor, düşme potasından uzaklaşarak rahat bir nefes alırken, Timsah ise oynadığı son 5 maçta yalnızca 1 puan elde edebildi.

Mücadelenin ilk yarısında iki ekibin karşılıklı olarak gol arayışları sonuçsuz kalırken, 45 dakikanın sonunda gol sesi çıkmadı. Takımlar soyunma odasına 0-0'lık beraberlikle gitti.

MENEMEN TEK ATTI, 3 ALDI

Mücadelenin ikinci yarısına hızlı başlayan konuk takım, 51. dakikada Omar Mohamed ile golü bularak skoru 1-0'a getirdi.

Kalan dakikalarda beraberlik golü arayışlarını sürdüren Yeşil Beyazlılar golü bir türlü bulamadı. Menemenspor ise attığı tek gol ile mücadelenin 90 dakikasını tamamlayarak, ligde değerli bir 3 puanı hanesine yazdırdı. Bursaspor ise ligde 5 maçtır 3 puan hasreti yaşarken, kötü gidişatını sürdürdü.

İŞTE BURSASPOR-MENEMENSPOR MÜCADELESİNDEN TÜM KARELER...

Bu sonuçla birlikte 23. hafta sonunda Bursaspor, ligde 10. mağlubiyetini alırken 31 puanla 10. sıraya geriledi. Menemenspor ise ligde 6. galibiyetini alırken, 26 puanla 13. sıraya yükseldi.

Ligde 24. hafta mücadelesinde Bursaspor 28 Şubat'ta evinde Akhisarspor'u konuk ederken, Menemenspor ise 1 Mart'ta Beypiliç Boluspor'u evinde konuk edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.