Hava Durumu

Timsah, sadece 7 puan toplayabildi

Timsah sadece Sivasspor'u mağlup etmeyi başarırken Fenerbahçe, Kayserispor, Konyaspor ve Ankaragücü ile berabere kaldı. Bursaspor, Beşiktaş, Rizespor, Başakşehir, Galatasaray, Alanyaspor ile Trabzonspor'a ise mağlup olarak 7 puan toplayabildi.

Haber Giriş Tarihi: 18.04.2019 08:22
Haber Güncellenme Tarihi: 18.04.2019 08:22
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah, sadece 7 puan toplayabildi

HABER I Tolga ÖZTAŞ

Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk yarısını 4 galibiyet, 9 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile topladığı 21 puanla 11. sırada tamamlayan Bursaspor, sezonun ikinci devresinde ise oldukça kötü bir performans gösterdi. Yeşil Beyazlılar çıktığı 11 karşılaşmada sadece 1 galibiyet elde ederken, 4 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı. Timsah rakip fileleri de 7 kez sarsmayı başarırken, kalesinde ise 16 gol gördü. Bursaspor ikinci devredeki 11 maçlık periyotta 7 puan ve -9 averajla 16. sırada yer aldı.

EN AZ GOL ATAN EKİP

Bursaspor 11 maçlık seride sadece 1 galibiyet alarak bu alanda Göztepe ile ligin en kötü performansını sergiledi. Timsah ayrıca sadece 7 gol atarak da ligin en az gol atmayı başaran ekibi oldu. Yeşil Beyaz-lılar topladığı 7 puanla ise Akhisarspor ile birlikte 5 puan toplayan Göztepe'nin ardından son sıralarda yer aldı. Küme düşme hattının ateşini ensesinde hisseden Bursaspor kalan 6 haftada ise deplasmanda Kasımpaşa, Erzurumspor, Antalyaspor ve Malatyaspor ile evde ise Akhisarspor ve Göztepe ile karşılaşacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.