Hava Durumu

Timsah şampiyon oldu

Yeşil Beyazlı takım, şampiyonluğunu ilan ettiği maçta Fenerbahçe'yle golsüz berabere kaldı. Bursasporlu futbolcular büyük mutluluk yaşarken, başkan Recep Bölükbaşı takımı kutladı.

Haber Giriş Tarihi: 01.06.2014 09:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.06.2014 09:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah şampiyon oldu

Bursaspor U17 takımı Türkiye Şampiyonu oldu. Yeşil Beyazlılar, Fenerbahçe'yle 0-0 berabere kalarak Beşiktaş'ın önünde ligi 78 puanla zirvede tamamladı. Fenerbahçe Dereağzı Tesisleri'nde oynanan mücadeleyi Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Teknik Direktör Şenol Güneş ve antrenör İrfan Buz ile yönetim kurulu üyesi İlyas Acar takip etti. Karşılaşmanın ilkyarısında iki takımda pozisyon dahi bulamadı ve 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

BÜYÜK SEVİNÇ YAŞANDI

Mücadelenin ikinci yarısı da durgun başladı. Bursaspor, skoru koruma çabasına girerken, ilk tehlikeli pozisyonu 52. dakikada yaşadı. Mert'in kullandığı frikikte top direğe çarparak auta çıktı. Karşılaşmanın kalan bölümünde her iki takım da skoru bozacak hamleyi yapamayınca maç başladığı gibi sona erdi: 0-0. Bu skorla Bursaspor şampiyonluğunu ilan etti. Yeşil Beyazlı futbolcular önce saha içinde ardından da soyunma odasında büyük sevinç yaşadı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.