Hava Durumu

Timsah seriye bağladı

Pertevniyal karşısında ilk yarıda zorlansa da ikinci devredeki performansıyla farklı bir galibiyete imza atan Bursaspor, dördündü sıradaki yerini koruyarak play-off yürüyüşünü sürdürdü.

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah seriye bağladı

Türkiye Basketbol Ligi ekip-lerinden Bursaspor Durmazlar, 29. hafta karşılaşmasında alt sıralarda yer alan Pertevniyal'i konuk etti. Atatürk Spor Salonu'-nda mücadeleye ilk dakikalarında istediği ritmi yakalayamayan Yeşil Beyazlılar, ilk çeyreği 17-21 geride kapattı. Potanın Timsahları, ikinci periyotta da Mcmullan ile skor üretmeye devam eden rakibi karşısında Karlo Vragovic'in takımı ateşlemesiyle 14. dakikada 26-25 üstünlüğü sağladı. Borovnjak'ın basketleri farkı artıran ev sahibi ekip, soyunma odasına 39-34 önde giren taraf oldu.

SERİ 7 MAÇA ÇIKTI

Üçüncü çeyreğe de iyi bir başlangıç yapan Timsah, Cem Coşkun, Burak Erol ve Yunus Çankaya ile sayı bulmaya devam ederek 27. dakikada 20 sayılık fark yakaladı: 57-37. Mcmullan'ın son saniye turnikesiyle son çeyreğe 65-44'lük skorla geçilirken, Şahin Ekmen'in üçlüğü bitime 9.26 kala durumu 68-44'e getirdi. Son bölümde rahat bir oyun sergileyen Yeşil Beyazlılar, Mert Celep ve Erdem İlter'in de katkısıyla rahat bir galibiyete imza attı. Maçı 84-67 kazanmayı başaran Bursaspor, galibiyet serisini 7 maça çıkararak play-off yürüyüşünü sürdürdü. (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.