Hava Durumu

Timsah siftah için sahada

Samet Aybaba'nın öğrencileri Rıza Çalımbay'ın talebeleri karşısında sahaya mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak. Mustafa Öğretmenoğlu'nun yöneteceği mücadele saat 21.45'te başlayacak ve Bein Sports2'den ekranlara gelecek.

Haber Giriş Tarihi: 26.08.2018 08:07
Haber Güncellenme Tarihi: 26.08.2018 08:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah siftah için sahada

AYBABA MOTİVE ETTİ

Süper Lig'de ilk iki haftayı 1 puanla geçiren Bursaspor bugün önemli bir maça çıkacak. Yeşil Beyazlılar saat 21.45'te Konyaspor'la deplasmanda karşılaşacak. Yıllar sonra uçak yerine önceki gün karayoluyla Konya'ya giden ve son çalışmasını Konya'da yapan Bursaspor maç saatini bekliyor. Bein Sports2'den yayınlanacak karşılaşmayı Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Yeşil Beyazlılar'da tüm hesaplar galibiyet üzerine kurulmuş durumda. Teknik direktör Samet Aybaba da oyuncularını karşılaşmaya bu doğrultuda motive etti.

2 MAÇTA 4 PUAN ALDI

Rıza Çalımbay yönetiminde lige başlayan ve geride kalan iki haftada 4 puan toplayan Konyaspor rakibini yenerek çıkışını sürdürmek amacında. Sezonun ilk galibiyetini deplasmanda alarak Beşiktaş'la önümüzdeki hafta oynanacak maça moralli çıkmak isteyen Bursaspor'da teknik direktör Samet Aybaba'nın nasıl bir kurguyla çıkacağı merak konusu. Savunmada yaşanan sıkıntıları Kayserispor maçındaki dizilişle atlatmaya çalışması beklenen Aybaba'nın ileri uçta da mücadeleye Stancu ile başlaması en büyük ihtimal.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.