Hava Durumu

Timsah Süper Lig'e yürüyor

Bursaspor Durmazlar, Türkiye Basketbol Ligi play off çeyrek final ikinci maçında karşı karşıya geldiği Akhisar Belediye'yi 83-69 yenerek adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2018 08:29
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2018 08:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah Süper Lig'e yürüyor

MAÇA HIZLI BAŞLADI
Türkiye Basketbol Ligi'ni ikinci sırada tamamlayarak süper lig yolunda büyük avantaj elde eden Bursaspor Durmazlar yolunda doludizgin devam ediyor. Yeşil Beyazlılar evinde farklı mağlup ettiği Akhisar Belediye'yi deplasmanda da 83-69 yenerek adını yarı finale yazdırdı. Akhisar Belediye Spor Salonu'nda oynanan karşılamaya oldukça etkili başlayan Bursa ekibi farkı henüz ilk çeyrekte açmayı başardı ve periyodu 26-14 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de üstün oyununu sürdüren Bursa temsilcisi soyunma odasına 45-36 önde girdi.

YARI FİNALE ÇIKTI
İkinci yarıya 9 sayı farkla önde başlayan Şemsettin Baş'ın öğrencileri oyunda üstünlüğü tamamen ele aldı ve farkı 13 sayıya kadar çıkararak son çeyreğe 66-53 üstün girmeyi başardı. Final periyodunda rakibinin direncini tamamen kıran Yeşil Beyazlılar, Can Özcan, Dejan Borovnjak ve Mustafa Görür'ün skorer oyunuyla farka gitti. Son bölümlerde oldukça rahat sayı üreten Potanın Timsahları maçı 83-69 kazanmasını bildi. Bursaspor Durmazlar bu galibiyetle adını yarı finale yazdırmayı başardı ve süper lig hedefine bir adım daha yaklaştı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.