Hava Durumu

Timsah'ta parola galibiyet

Bursaspor Sivas'a kalabalık bir kafileyle gitti. Teknik direktör Paul Le Guen geçen hafta Osmanlıspor maçında oluşturduğu kadroya sadece Kofi'yi dahil etti. Ertuğrul Ersoy Sivas'ta kazanmaktan başka bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2017 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2017 10:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta parola galibiyet

KOFİ KADROYA GİRDİ

Deplasmanda bugün Sivasspor'la karşılaşacak Bursaspor dün kalabalık bir kafileyle Sivas'a gitti. Yeşil Beyazlılar Yenişehir Havalimanı'ndan kalkan THY'ye ait özel uçakla Bursa'dan ayrılırken, kafilede A ve U21 Takım oyuncuları, teknik heyet, başkan Ali Ay ve yönetim kurulu üyeleri, basın mensupları ile delegasyon yer aldı. Teknik direktör Paul Le Guen geçen haftaki Osmanlıspor maçında belirlediği maç kadrosunda sadece tek değişiklik yaptı. Fransız çalıştırıcı kart cezalısı Jires Kembo'nun yokluğunda U21 Takımı'ndan Kofi'yi A Takım'a aldı. Osmanlıspor maçında ilk 11'de sahaya çıkan Ertuğrul Ersoy basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

TİTİ DESTEK OLUYOR

Genç futbolcu yaptığı açıklamada, formda bir Bursaspor olarak Sivas'a gittiklerini söyledi. Ertuğrul Ersoy, "Sivas'a galibiyet için gidiyoruz. Motivasyonumuz yüksek. Kendimize inanıyoruz. Daha önce de dediğim gibi ligde yenemeyeceğimiz takım yok" dedi. Kendisine forma verdiği için teknik direktör Paul Le Guen'e teşekkür eden genç krampon, Titi ve Ekong'la da ilgili övgü dolu sözler sarf etti. Ertuğrul, "Ekong çok kaliteli bir oyuncu ama özellikle Titi, bana kendimi geliştirmem için çok yardımcı oluyor. Sabah kalkıyoruz kahvaltıyı beraber ediyoruz sonra bana 'Hadi fittness'a gideceğiz' diyor. Hem mevkidaşım hem de benim için örnek bir abi" dedi. Tolga ÖZTAŞ'ın haberi

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.