Hava Durumu

Timsah'ta revizyon!

Bursaspor'da yarın oynanacak Ümraniyespor maçı öncesi takımın bazı bölgelerinde değişikliğe gidilmesi söz konusu. Teknik direktör Mustafa Er bugün yapacağı taktik çalışmayla sahaya süreceği 11'i belirleyecek.

Haber Giriş Tarihi: 03.12.2020 08:14
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2020 08:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta revizyon!

Bursaspor'da yarın oynanacak Ümraniyespor maçı hazırlıkları sürerken teknik direktör Mustafa Er oyuncularını zorlu mücadeleye hazırlamak için uğraş veriyor.

MENTAL HAZIRLIK BİTTİ

Saha içinde takımla taktik antrenmanlara geçen genç teknik adam, saha dışında da genç ağırlıklı kadronun Altay yenilgisi sonrası yaşadığı demoralizasyonu silmek için yaptığı çalışmaları tamamladı. Oyuncularını mental açıdan karşılaşmaya hazırlayan Mustafa Er bugün maçla ilgili son taktik provayı yaptıracak. Mustafa Er'in Ümraniyespor karşısında bazı mevkilerde revizyona gitmeyi planladığı öğrenildi.

BURAK KAPACAK DİNLENDİRİLECEK

Basın toplantısında Furkan Emre Ünver'in oynayamayacağını söyleyen Mustafa Er stoperde Aykut Akgün'e partner olarak Ertuğrul Kurtuluş ve Cüneyt Köz ikilisinden birini sahaya sürecek. Sakatlığı nedeniyle son maçlarda etkisiz kalan Burak Kapacak'ın dinlendirilmesi gündemde. O bölge için Recep Aydın'a forma ihtimali doğdu. Kalede de Deniz Aydın'ın daha fazla yıpranmasının önüne geçme adına değişiklik söz konusu. Mustafa Er, kaleci antrenörü Murat Alkan'la gerçekleştireceği görüşme netice-sinde Ataberk Dadakdeniz ve Canberk Yurdakul arasında tercihini yapacak.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.