Hava Durumu

Timsah'ta yıldız savaşları

Yeni sezona bomba gibi girmeye hazırlanan Frutti Extra Bursaspor, kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Yeşil Beyazlılar 2020-2021 sezonu için dış transferde 5, NBA'den de 3 ismi kadrosuna kattı. Son Timsah NBA yıldızı Xavier Munford oldu.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2020 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 04.08.2020 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'ta yıldız savaşları

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor camiada yankı uyandıran bir transfere imza attı. Önümüzdeki sezon hem ING Basketbol Süper Ligi hem de 7DaysEurocup'ta mücadele ederek Bursa basketboluna yeni bir soluk getirecek olan Potanın Timsahları transferde hız kesmedi ve dünyaca ünlü NBA yıldızı Xavier Munford'u da kadrosuna kattı. Yeni sezonda boy göstereceği iki kulvarda güçlü bir kadroyla başarılara imza atmak isteyen Frutti Extra Bursaspor, Memphis Grizzlies ve Milwauke Bucks formaları terleten Munford'u alarak adeta transferde bombayı patlattı.

5.DIŞ TRANSFER

Frutti Extra Bursaspor'da yeni sezonun 5. transferi olan Xavier Munford, Malik Newman, Birkan Batuk, Oğuz Savaş ve Daniel Hamilton ile birlikte bu sezon ilk kez TOFAŞ Spor Salonu'nda Yeşil Beyazlı formayı terletecek. 25 yaşındaki Munford, FIBA Americup'ta 5 maçını kazanıp şampiyon olan ABD Milli Takımı'nda da forma giymiş ve 10.2 sayı, 3.8 ribaund, 3.0 asist ortalama yakalamıştı. Xavier Munford NBA'de Memphis Grizzlies, Los Angeles Clippers, Milwaukee Bucks takımlarında oynarken Avrupa'da ise FC Barcelona Lassa forması giydi. Avrupa sahnesinde parkeye çıkacak olan Frutti Extra Bursaspor'da şu an Xavier Munford'la birlikte 3 yeni NBA transferi yapılmış oldu. 2016 NBA draftında Denver Nuggets tarafından seçilen Daniel Hamilton, önceden Cleveland Cavaliers forması terleten Malik Newman ve Xavier Munford, Frutti Extra Bursaspor'un başarısı için ter dökecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.