Hava Durumu

Timsah'tan aynı tarife... 4-2

Trabzonspor’u ligde 4-2 mağlup eden Bursaspor, Türkiye Kupası B Grubu 5’inci maçında Büyükçekmece Tepecikspor’u da aynı skorla yendi ve puanını 15’e yükseltti.

Haber Giriş Tarihi: 21.01.2016 08:46
Haber Güncellenme Tarihi: 21.01.2016 08:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'tan aynı tarife... 4-2
KUBİLAY’DAN İLK GOL

Bursaspor Türkiye Kupası B Grubu 5’inci maçında Büyükçekmece Tepecikspor’u 4-2 mağlup etti ve puanını 15’e yükseltti. Karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadroyla başlayan Yeşil Beyazlılar ilk dakikalarda tutuk bir görüntü çizerken, 12’nci dakikada Şamil’in büyük hatası sonucu Abdullah Topkara rakip takımı 1-0 öne geçirdi. Golden sonra baskısını sıklaştıran Timsah, 15’te Cuenca ile inanılmaz bir gol kaçırırken, 17’de genç forvet Kubilay Kanatsızkuş’un topu ağlara göndermesiyle beraberliği yakaladı. 

FURKAN COŞTU

Karşılaşmanın 43’üncü dakikasında Bursaspor öne geçti. Ceza sahası sol çaprazında topla buluşan Furkan çalımlarla ceza sahasına girdi düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. İlkyarı da 2-1 sona erdi. Mücadelenin 54’üncü dakikasında Timsah farkı Emre’nin çaprazdan vurduğu mükemmel şutla ikiye çıkardı: 3-1. Emir Gökçe 78’de harika bir golle farkı tekrar bire indirirken, 83’üncü dakikada Furkan Soyalp kendisinin ikinci takımının da dördüncü golünü kaydetti. Maç da 4-2 Bursaspor’un üstünlüğüyle sona erdi.  
 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.