Hava Durumu

Timsah'tan geri muhteşem dönüş

Yeşil Beyazlılar nefesleri kesen maçı 2-0 geriden gelerek kazanmasını bildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.01.2018 10:29
Haber Güncellenme Tarihi: 10.01.2018 10:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'tan geri muhteşem dönüş

Haber: Özgün Doğan

Bursaspor Yüksekoba, Türkiye Voleybol Ligi 15. hafta maçında evinde karşı karşıya geldiği İba Kimya TED Ankara Kolejliler'i 3-2 mağlup etmeyi başardı.

İSTEDİĞİ GİBİ BAŞLAYAMADI

Türkiye Voleybol Ligi 15. hafta karşılaşmasında Bursaspor Yüksekoba evinde karşı karşıya geldiği TED Ankara kolejliler'i 3-2 mağlup etti. Maça istediği gibi başlayamayan Yeşil Beyazlılar file önünde etkili olamadı ve ilk seti 25-13 geride tamamladı. İkinci set büyük çekişmeye sahne olurken Filenin Timsahları üst üste sayılar bulsa da seti 27-17 kaybetti ve 2-0 geriye düştü. Üçüncü sete oldukça istekli başlayan bursa ekibi teknik molasına 12-7 önde girdiği seti 25-19 kazanarak farkı 1'e indirdi.

BÜYÜK ÇEKİŞMEYE YAŞANDI

Dördüncü set karşılıklı sayılarla başlasa da Bursa ekibi üstünlüğü ele aldı ve teknik molaya 12-9 önde girdi. Mola dönüşü konuk takım üst üste ayılar bularak skoru eşitlemeyi başarsa da ev sahibi ekip maçı bırakmadı ve seti 25-21 kazanarak durumu 2-2'ye getirdi. Tie-Break seti nefesleri kesen mücadeleye sahne oldu. Son bölümlere karşılıklı sayılarla girilirken uzatmalara giden seti de 21-19 kazanmayı başaran Bursaspor Yüksekoba parkeden 3-2'lik galibiyetle ayrılmayı başardı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.