Hava Durumu

Timsah'tan gol şov

Paul Le Guen'in öğrencileri Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. Lig temsilcisi Tarsus İdmanyurdu'nu 4 golle geçti. Deniz Yılmaz iki, Jorquera ve Sinan Bakış birer gol attı. Bu galibiyet Yeşil Beyazlılar'a Galatasaray maçı öncesi moral verdi. Bursaspor kupada adını 4. tura yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 21.09.2017 09:34
Haber Güncellenme Tarihi: 21.09.2017 09:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Timsah'tan gol şov

Tolga ÖZTAŞ'ın haberi...

Bursaspor Süper Lig'den sonra Türkiye Kupası'nda da farklı galibiyetlere devam ediyor

BEŞ DAKİKADA İKİ GOL

Geçtiğimiz sezonu 14. sırada tamamladığı için Ziraat Türkiye Kupası'na bu sezon 3. turdan katılan Bursaspor 3. Lig 3. grupta yer alan Tarsus İdmanyurdu'yla karşılaştı. Yeşil Beyazlılar yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkarken, ilk 5 dakika içinde iki gol buldu. Dakikalar 3'ü gösterdiğinde Cristobal Jorquera'nın asistinde Deniz Yılmaz takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. 5. dakikada ise bu kez Deniz Yılmaz asist yaptı ve Cristobal Jorquera farkı ikiye çıkardı: 2-0. Bursaspor bu golden sonra rakip kalede ataklarını sürdürürken dakikalar 45+1'i gösterdiğinde penaltı kazandı. Furkan Soyalp'in kullandığı penaltıyı Tarsus İdmanyurdu kalecisi Anıl Demir kurtarınca ilk yarı Yeşil Beyazlılar'ın 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

SON SÖZ SİNAN BAKIŞ'TAN

Bursaspor karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başladı. 57. dakikada Furkan Soyalp ve Cristobal Jorquera'nın organizasyonunda Şilili krampon klas bir pasla topu Deniz Yılmaz'a aktardı. Ceza sahasında topa sert vuran Deniz Yılmaz kendisinin ikinci takımının üçüncü golünü Tarsus İdmanyurdu ağlarına gönderdi: 3-0. 67. dakikada Tarsus İdmanyurdu maçtaki ilk tehlikesini yarattı. Konuk ekipte Alper Yener'in şutunda top direkten geri döndü. Konuk ekibin daha sonra geliştirdiği iki atakta Bursaspor'un genç kalecisi Muhammet Şengezer sahneye çıktı ve gole izin vermedi. Karşılaşmanın skorunu ise 88. dakikada Sinan Bakış'ın attığı gol belirledi ve Bursaspor Tarsus İdmanyurdu'nu 4-0 yenerek Ziraat Türkiye Kupası'nda adını 4. tura yazdırdı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.